[MENTION=2093]pafka[/MENTION] jak coś będziesz miał to możesz podrzucić linka. Kiedyś widziałem chyba po 160-200 za sztukę więc trochę drogo.
Printable View
[MENTION=2093]pafka[/MENTION] jak coś będziesz miał to możesz podrzucić linka. Kiedyś widziałem chyba po 160-200 za sztukę więc trochę drogo.
Urwałem osłonę pod silnikiem, teraz wisi jej kawałek pod samochodem o obciera o asfalt, przynajmniej każdy pieszy zwraca uwagę na moją Alfę :D :D
Na mnie tez przez chwile zwracali uwage[emoji85]
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...018/11/239.jpg
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Moja mi dziś strzeliła focha i wywaliła błąd czujnika faz rozrządu, ale to chyba za to że stała 3 miesiące ;(
Wyskoczył check engine i auto zgasło na kilka minut, nie mogłem go odpalić. Podejrzewam że egr jest do czyszczenia. Zrobi się cieplej się ogarnie [emoji6]
Wysłane z mojego G8141 przy użyciu Tapatalka
Nie ja lecz matka natura - wczorajsze gradobicie w Malborku zdewastowało mi dach i trochę maskę, nie ma wgniotek ale odpryski jak po ostrzale. Kulki gradu o średnicy 1-3cm - pikuś w porównaniu z tym co ostatnio w Polsce spadło, ale i tak swoje zrobiły ;/
to i ja się pochwalę przy okazji prosząc o radę...
Grzebałem przy aucie, w międzyczasie odłączając akumulator. Po podłączeniu ponownym, jak to zwykle bywa, pokazuje nieprawidłową godzinę i miga zegar na ekraniu komputera obok zegarów. Klasyk, ale... jak to dziadostwo ustawić ponownie ktoś wie? Manetkami przy i bez zapłonu próbowałem dojść do menu, na biegu i bez niego (ponoć ma znaczenie), podczas jazdy i na postoju. Nic.
Mógł by ktoś może mi jak, za przeproszeniem debilowi, wyjaśnić jak się tego pozbyć?
//nie chce tworzyć oddzielnego tematu bo w sumie temat niezbyt istotny, a i tak jest ich za dużo tutaj już.
//AR 159 SW
Jak masz navi, to się ustawia poprzez navi, a nie manetką.