kogo zlapali w Uwaga Pirat - ciemny sedan 156+bananowe skory,okolice Krosna/cos chyba wspominali o Ustjanowej(ale to troche dalej)??
Printable View
kogo zlapali w Uwaga Pirat - ciemny sedan 156+bananowe skory,okolice Krosna/cos chyba wspominali o Ustjanowej(ale to troche dalej)??
Pozdrowienia dla czerwonej 156 RZ....H z którą staliśmy o wpół do szóstej w korku na obwodnicy.
Pozdrawiam ciemnego sedana 159 ktory spokojnie pomalutku sobie przejechal kolo mnie na Witosa po 19.Bylem pochylony przy aucie.Jak sie podnioslem zobaczylem tylko piekna dupcie jak oddala sie w mroku
ja pozdrawiam srebrną 147 RRS, z ramkami, mijaną na rondzie koło ochronki w Ropczycach o godzinie 7.29 :)
Pozdro dla kierownika czarnej alfy 156 BZA ...., mijanej w Janowie Lub o 12.00 ;)
pozdrawiam Maćka, którego dzisiaj widziałem w Rzeszowie około godziny chyba 14 z hakiem oddalałeś się od Millenium Hall oraz później w Ropczycach około 19 koło liceów, niestety nie jechałem moją i nie miałem jak Ci migać :D
Pozdrawiam kierownika czarnej 33 pomykajacego od Kolbuszowej w stronę Rzezowa widzianego parę minut po 14. Rzadko już spotyka się takie modele na drodze.