Widziana dzisiaj srebrna 156 albo 159 SW okolo 21.20 skrzyzowanie Dubois Pomorska, poszla ladnie ze swiatel tylko mi ramki czerwono biale mignely :)
pzdr
Printable View
Widziana dzisiaj srebrna 156 albo 159 SW okolo 21.20 skrzyzowanie Dubois Pomorska, poszla ladnie ze swiatel tylko mi ramki czerwono biale mignely :)
pzdr
Jak obok stał hundaj kupe taki ciemny na swiatlach to racej ja ;)
Hjundaja to ja widzialem ale z tylu po zapaleniu zielonego :D
Na skrzyzowaniu pomorskiej i dubois obok mnie stał wlasnie taki hujdaj i probowal mnie dogonic az do wysokosci tesco bo pozniej skrecałem.
też tam śmigałam mniej więcej o tej samej porze, ale ja mam lakier w ciemnym kolorze i pomykałam chyba w przeciwnym kierunku (w stronę pl. Bema).
Przy okazji pozdrawiam wszystkich mijanych bez ramek, którym nie macham, a być może powinnam, bo to "swoi", ale nie chce mi się później oglądać kolejnych zdziwionych min z pytaniem wymalowanym na twarzy "Ale o co chodzi? Znamy się? Skąd? Jak? Kiedy?" :haha:
Ale pozdrawiam koleżankę z ciemnej 145 DW (z ramkami AR), z którą pomachałyśmy sobie wczoraj na legnickiej. Auto (w avatarze) chyba widziałam tutaj na forum, ale pewności nie ma i akurat nie mogę też znaleźć.
Poszukiwany właściciel ze 156-tki DOA19928 :D
Dziś czekałem sobie na tramwajajaja (Księże Małe) i Cię widziałem ... Nie podszedłem pogadać, bo się spieszyłem :( Kiedyś już to autko tu widziałem.
Pozdrowionka,
Wojtek - Baruś
Baruś chyba o jedną 9 jest za dużo w tej rejestracji :)
Czyja ciemna 147 stała ok 12 na Strzegomskiej przy uczelni? ;) Ramki widziałam, ale nie mam zielonego pojęcia jaką miała rejestrację.
edit: rejestracja jest ok, jak nic mam zwidy :lol:
Pozdrowienia dla klientow Irbisu ktorych auta wisialy dzisiaj na podnosnikach ;)
I dla kilku mijanych na A4 dzisiaj Alf - trudno bylo mi przekonac pana laweciarza zeby mrugal :P
Carlos widziany na Grunwaldzie przed 18tą. Pozdro