Pozwole sobie tu coś napisać. Będe rozbierać 164 na części - straciłem do niej cierpliwość przez pierdoły. Ktoś coś? 1996 super złote listwy v6 12v
Printable View
Pozwole sobie tu coś napisać. Będe rozbierać 164 na części - straciłem do niej cierpliwość przez pierdoły. Ktoś coś? 1996 super złote listwy v6 12v
Źle napisałem mój błąd, ja właśnie chce pierwszą serię ze względu na tą deskę, chodziło mi o przełożenie dechy od pierwszej serii ;) a blachy to mój skarb po wujku, miał kiedyś dawno 1 serie i przytachał wtedy z niemiec te części do swojej, są oba tylne błotniki, komplet 4 drzwi i jakieś tam jeszcze pierdoły, wszystko nówki oryginał alfy leżą sobie na strychu od 24 lat :D
Do tego mam bardzo zdrową 3 serie na części więc może coś sie urzeźbi :P
Szczęściarz... fotki porobię ale za tydzień dopiero
A do kolegi Arka - lusterko wsteczne fotochromatyczne?
Kolejny "rodzynek", i w cudzysłowiu, ze względu na stan/cenę, i dosłownie, bo jednak ten model jakąś tam wartość przedstawia.
http://olx.pl/oferta/alfa-romeo-33-q...tml#7521685dbb
Od kiedy mam 164 to nie działa mi wskaźnik ciśnienia oleju nie licząc czerwonej kontrolki oznaczającej słabe ciśnienie oleju.
Gdzie znajduje się czujnik ciśnienia oleju w TS to może po wymianie na nowy wskazówka zacznie działać.
Zazwyczaj jest to czujnik wyglądający jak bańka. Wkręcony w głowice
Mi ten czujnik puszal olej. Dużo oleju... kupiłem nowy kosztował coś ok 100zł. Na początku fajnie pokazywał. Teraz z dnia na dzień mam coraz mniejsze ciśnienie
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
Z tymi czujnikami zawsze są problemy.. Ogólnie nie są zbyt dokładne i często zaniżają wartości. Wymiana prosta.
Wysłane z mojego Sony Xperia Z5 przy użyciu Tapatalka
To może kupić jakiejś konkretnej firmy?
Czy to nie ma znaczenia i one same z siebie padają?