Sebuś oj tam oj tam, ale na placyku mozna sobie jakis tor ze starych opon i tasmy ogarnac i poszalec chyba?? :P no i właśnie szkoda ze tych chętnych nie ma :/
Printable View
Sebuś oj tam oj tam, ale na placyku mozna sobie jakis tor ze starych opon i tasmy ogarnac i poszalec chyba?? :P no i właśnie szkoda ze tych chętnych nie ma :/
hehe wyszedłeś jakoś z tego :D udało Ci się :D jest taka opcja na parkingu koło Orlenu :D chłopaki tam na moto szaleją :D:D
No sam wiesz co się dzieje w Płocku coś mało chętnych :|
Hehe, no wiem, że Alfa to nie bmw, czy kadett a tymbardziej JTD :P ale poszaleć też można :D No i jestem też swiadom, że w Płocku jak niektórzy usłyszą słowo spot, to zalewają sie zimnym potem i dostają drgawek bo znów cos... :P albo po prostu nie mają czasu :P
No można jak najbardziej poszaleć :D
Najlepiej na jakimś torze :D na czas itd :D oj wyżył by się :D
Panowie kiedy zmiana obuwia na zimowe ? ja chyba w weekend za tydzień ale szkoda mi letnich kółek :D bo Bella straci na wyglądzie na stalówkach :D
Ja prawdopodobnie jutro, a jeśli nie to tez za tydzień, a toru to my akurat nie mamy wiec trzeba kombinować jak się da :D A musze chyba odreagować tegoroczny wyjazd na "groby" normalnie chwilami krew mnie zalewała i szły ladne " życzenia" :mad:
Ja nie jestem fanem "palenia laka" jak to nazywaja panowie z Gulfów i e30 ;D Wolał bym po prostu postać i popodziwiać auta kolegów, podłapać kilka patentów, posłuchać ciekawych porad itd. ja ciągle swoją "perełkę" remontuję i staram się doprowadzić do kultury, ponieważ posiada ona jeszcze pare mankamentów które mocno szczypią mnie w oczy ;)
Oczywiście w sprawie rad i patentów też pomożemy :) A moja Alfa ma nowy przegub ;)
Podzielam zdanie Roberta chetnie pomożemy :D
A i takie info Panowie :D
Od dziś zaczynam w pracy nową funkcje jaka jest sprzedawca :D więc dzwońcie kupujcie odemnie części :D nie życzę Wam żeby Alfy się psuły ale może kiedyś coś :D