Pozdrawiam Kierowniczkę srebrnej 147 spotkaną wczoraj w Toszku, okolo 19. Co prawda nie odmachałem bo zorientowałem się zbyt późno... ;)
Printable View
Pozdrawiam Kierowniczkę srebrnej 147 spotkaną wczoraj w Toszku, okolo 19. Co prawda nie odmachałem bo zorientowałem się zbyt późno... ;)
pozdrawiam kierowcę, albo kierowniczkę (dobrze nie dostrzegłem bo kierowca ledwo wystawał ponad kierownice ;) ) czarnej 147 wczoraj na ul. Cedyńskiej w Krakowie
Pozdrawiam widzianą wczoraj koło 16 w Grojcu k/Oświęcimia białą 147 z pakietem AutoDS (chyba) bez ramek - odmachane i stojącą przy tej samej drodze czarną oramkowaną 146 :)
pozdrawiam kierowców alfy 159 i 156 po fl widziany wczoraj rano na dk94 jechali w kierunku Olkusza
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 159 KOS spotkanego dziś w Wieliczce, pomachane odmachane .
Pozdrowienia dla kierowcy (granatowej??) 159 SW z ramkami, spotkanego dzisiaj na światłach w Gorlicach około godziny 14, łapki były :)
Pozdrawiam kolegę ze 156 spotkanego dziś przed 10 na ul. Andrzeja w Katowicach i kolegę w niebieściutkim 156SW całującego się z jakąś niewiastą pod SCC :P
pozdrawiam kierownika alf 159 na rej SB spotkany dziś na w BB na wysokości Auchana...
Pozdrawiam srebrną 147 oramkowaną na KWI stojącą wczoraj ok 18 w podziemu w Bonarce
pozdrawiam woźnice czarnej 159 jadącej dzisiaj na trasie gdów wieliczka około godziny 16tej , łapy:)
Czyja oramkowana 159 SW na tablicach SK... stała dzisiaj koło godziny 13ej w Koniakowie w okolicach kościoła? Pozdrawiam właściciela.
pozdrowienia dla naszego taryfiarza z Krakowa z 156 z lotka przemruganego na Dobrego Pasterza :)
Pozdrawiam kolegę z czarnej 147 fl, jechaliśmy razem chwilę temu z Katowic do Tychów :)
Sharpi nie stała twoja alfa ostatnio w Pszczynie na poligonie przy ulicy Lompy?? tak mi sie cos w oczy zucilo
Hmmm raczej nie, w pszczynie stała przez chwilę tylko pod carrefourem jakis czas temu :P
Pozdrowienia dla kierownika granatowej gtv, ktora siedziala mi na ogonie od bytomia do katowic :)
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
Pozdrawiam srebrna 156 FL zaparkowaną właśnie pod Leviatanem na Mazowieckiej w Krk :)
Pozdrawiam kierowniczkę czarnej belli 156 ( RPZ....) ,która uciekała by mi zrobić miejsce na stacji BP w Tychach na oś. H o godzinie 9:00
Hej hej - wracałem dwa dni temu z WISŁY - i na całej trasie nikt nie mrugał. Oj niedobrze - może nie lubicie lubuskiego ??????????
Pozdrawiam Kierowce 147ki, ramki byly SBL. alfa stala na parkingu przy kosciele sw, Krzysztofa w Tychach, wczoraj z rana, zaparkowalem obok Ciebie, ale jak wrocilem Ty, dalej stales. Pozdro!
pozdrowienia dla wszystkich co dziś byli na kopcu między 22 a 00. było tam kilka ale ramek nie widziałem.:(
Pozdrawiam kierownika czarnej 159 widzianej dzisiaj o 17.00 w Czeladzi :) Światełka i łapka była :)
Pozdrawiam kolegę od 166 Widziany dziś po godzinie 14 na ul. Barbary 14 Na Nowym Bieżanowie ;) Kolorki mamy takie same :D
mamy 147 granatowa w bananach i na tristanach na SO tablicach z flagą włoch na lusterku jeśli tak to pozdrawiam kolegę przy biedronkach z rudzie
Pozdrawiam kierownika szarej GT co mi pomachał na drodze Katowice - Mikołów przez Podlesie. Się zagapiłem i nie zdążyłem odmachać...ale moja Pani czujnie zauważyła.
Pozdrowienia dla kierowcy ciemnej 159 sw na SCI, z którym widzieliśmy się we wtorek rano na Wiślance w stronę Katowic :)
Pozdrowienia dla kolegi w granatowej 156 sw z biala klapa mijanego kilka minut temu w Biertowicach (chyba) :D
Wysłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 4
Pozdrowienia dla czarnej 156 SW chyba na SY...mijanej dzisiaj w Przeczycach...Łapki były:)
minalem duzo Alf, przez ten tydzien w Zywcu, Bielsku, Skoczowie, Jasienicy. - nikt nie odmachal. ale i tak pozdrawiam
i pozdrawiam srebrna 156 sw zaparkowana wczoraj pod tesco przed 15 ( zaparkowana obok mnie)
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 147 spotkanej dzisiaj na Cle po 19. Troche się zagapiłem i chyba za późno odmachałem.
pozdrowienia z "gościnnych występów" na Podhalu :) kilku pozdrowionych alfistów na trasach, oraz kierownika srebrnej 159 SW na klubowych ramkach (znak szczególny - przedni prawy błotnik po przygodzie), parkującej przed moim pensjonatem (Krywań) w Białce Tatrzańskiej - niestety nie miałem przyjemności poznać, widziałem tylko raz, wczoraj. nico
Pozdrowienia dla kierowcy i pasażerki Alfy na SB we Władku którzy wpuścili mnie na skrzyżowaniu
Pozdro dla srebrnej 156 w sedanie na SZY.... juz drugi raz spotkanej praktycznie w tym samym miejscu w Łękawicy i pozdro dla 156SW SBI... mijanej dwukrotnie w Szczyrku.