wrzuciłem jeszcze raz. Taka czerwona 2.0 TS na 17' telefonach za 3500zł
Printable View
wrzuciłem jeszcze raz. Taka czerwona 2.0 TS na 17' telefonach za 3500zł
Bardzo ciekawe, że komuś się opłaca sprowadzić auto ze Szwajcarii, opłacić i sprzedać za 3tyś ;):confused:
Ja tak 2 lata temu kupiłem Audi A2. Sprowadzone że Szwajcarii. Wizualnie bardzo zadbane, w cenie 'średniej-polskiej'. Do dziś walczę z tym złomem. Wymieniłem pół samochodu a z elektryką są problemy do dziś, mimo, że oglądało go dwóch mech-ele - jeden nawet cały miesiąc.
Teraz już wiem, że sprowadzić samochód mogę sobie tylko sam.
Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka
Telefony 17 chodzą na ebayu za 500 euro, wiem bo mam i myślałem o drugim komplecie, tak więc reszta auta warta jest 350 euro ;) to mniej niż 2 amory przednie. Teraz sprawdźcie np. ile kosztuje silnik, skrzynia, zderzak, maska, fotele itd. ciekawe który handlarz odpuści takie pieniądze.
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-...80456-223-1984
Wadowice troche daleko od Jeleniej Gory, ale jezeli bedziesz w okolicy, zapraszam na jazde probna :) Auto ma 20 lat i 3 miesiace, wiec lepiej obejrzec zeby nie bylo rozczarowania. Na razie musze ogarnac przednie amortyzatory i w zasadzie bedzie ok. Jeszcze mysle o rozrzadzie, bo ma juz prawie 50000km, ale to wymaga znalezienia fachowego warsztatu. U mnie nikt nie chce sie podjac :(.
a ile sobie cenisz swoją fure;)?
Mysle ze to bardziej temat na pm, najchetniej zamienil bym na mazde mx-5 nb/nc. Jak znajde wiecej czasu sprobuje zrobic kilka fotek i napisac cos wiecej o mojej gtv. Moze wpadne na jakis zlot na ogledziny.
to jak będziesz miał możliwość podrzuc zdj i jakieś informacje o gtv;) pozdrawiam;))