Tak samo było kiedyś z Audi. W sumie teraz też tak jest że jak coś jedzie to nuewiadomo czy to a4 a6 czy a8.
:beer:
Printable View
Tak samo było kiedyś z Audi. W sumie teraz też tak jest że jak coś jedzie to nuewiadomo czy to a4 a6 czy a8.
Tylko że marek jest oligarcha i ma 4 auta w kolekcji w garażu. Zonka ma w czym wybierać. Zależnie od koloru sukienki wybiera fire na dany dzień:sarcastic:
Nie wykluczam takiego rozwiązania, ale wszystko zależy od funduszy. A z tego co czytałem to deklarację potwierdzenia chcecie już od razu. Ale może przed zlotem ktoś się wykruszy i będzie można wskoczyć na jego miejsce.. Wierz mi, że cały czas nad tym myślę. Zaliczyłem prawie wszystkie zloty alfaholików, więc czas na zlot 166 ;)
Szajse.. Ja tylko dwa do wyboru. Czerwona i czarna..
Niestety ale tydzień przed to można na spot się umówić. Żeby zorganizować zlot trzeba się zdeklarować wcześniej. Obiekt jest duży tak więc nie wykluczam możliwości dopisania się potem. Jednak nie gwarantuję miejsca.
Przedlift i tylko przedlift :)
Jak miałem przedlifta to tylko przedlift i nic więcej
a jak sprzedałem to juz mi się nie podoba i tylko polift
Kwestia gustu- tu nie podyskutujesz :P
Ja swoja sprzedalem, jesli mialbym teraz kupic 166 to tylko polift i tylko 3.2 q2 albo brerra 3.2 4x4
Sent from my C6603 using Tapatalk
Po lift zatracił swoją odrębność, oryginalność - nigdy mi się nie podobał.
Ja tam wręcz przeciwnie szukam 166 lecz całkowity polift, bo przedlift to mi nie podchodzi:o Niestety, strasznie ich mało na rynku.