Pozdrawiam smutnego kierownika niebieskiej 156 (Z ramkami godz:13-15) jadącego od mostu grunwaldzkiego, al. 3 wieszczy skręcającego w lewo chyba pod komendę W11 ;]. Głowa do góry xd
Printable View
Pozdrawiam smutnego kierownika niebieskiej 156 (Z ramkami godz:13-15) jadącego od mostu grunwaldzkiego, al. 3 wieszczy skręcającego w lewo chyba pod komendę W11 ;]. Głowa do góry xd
pozdrowienia dla "morskiej" (?) 156 z klubowymi ramkami widzianej na światłach w centrum Mysłowic wczoraj o 15 :) pomachane odmachane :)
dla kolegi z Jaworzna z 156 :) spotkanego wczoraj pod MC Donaldem w Jaworznie :)
Pozdrowienia dla jasnoniebieskiej MITO KMI widzianej dopiero co na E7 jadącej w stronę Krakowa.
Pozdrowienia dla Kierowcy ślicznej białej Giulietty na blachach SMI, zaparkowanej dziś ok 17 pod Kauflandem w Tychach.
Pozdrowienia dla kierownika czerwonej 146 spotkanego dziś na alejach w Krakowie, aż się milej zrobiło jak od dłuższego czasu ktos mnie pozdrowił, a nie tylko ja wszystkich:P O i jeszcze spotkałem w Chrzanowie kierownika 156, ale koloru nie pamiętam, również pomachane i odmachane:D