Jak masz 3 sondy to jedna jest za katem z głowicy 1, druga jest za katem z głowicy 2, a trzecia będzie juz pod autem jako diagnostyczna(ona informuje o tym, czy katalizatory są jeszcze sprawne - ekologia).
Printable View
Jak masz 3 sondy to jedna jest za katem z głowicy 1, druga jest za katem z głowicy 2, a trzecia będzie juz pod autem jako diagnostyczna(ona informuje o tym, czy katalizatory są jeszcze sprawne - ekologia).
Mam pytanko, chciałem zaprogramować sobie kluczyk poprzez MES'a ale program prosi o kod którego niestety nie mam... Jest jakaś możliwość aby ten kod odczytać ?
sa magiki co koduja bez karty z kodem
mozna tez do aso wbic i zaplacic za kod
( jakos tak to chyba bylo )
porownaj koszty obu uslug i wybierz opcje dla siebie
ale tak na szybko szukajac kosztow na forum to za karte pojawiaja sie kwoty 100-200zl
Mój problem polega na tym że pilot otworzy/zamknie auto jedynie przy lewym lusterku auta. Bardzo blisko... W czym może tkwić rzecz ? Pomijając baterię ...
Witam panowie, czy w przypadku przepływomierza 0 280 218 019 dla silnika 1.8 ts przepływ w FESie na poziomie 380kg/h przy odcince (pokazany w kg/h) oraz napięcie max 4,08V kwalifikuje ją do wymiany? Dodam, że po adaptacji TRA jest wysokie, ujemne. Do tego auto szarpie po puszczeniu gazu.
Jest ok
Myślałem, że ma być kilogramowo 409 (bo więcej FES nie puszcza) a napięciowo 4,45V , w takim razie skąd jeszcze może być takie wysokie TRA ?
Cześć, piszę z takim pytaniem czy błąd P1177 daje duże prawdopodobieństwo że przepływomierz umiera? Jeśli chodzi o moje odczucia to na zimnym silniku jest żwawszy a kiedy się już nagrzeje to w pewnym zakresie obrotów jakby ciągnął trochę słabiej. Nie jest to aż tak bardzo odczuwalne ale jednak...
Czy za pomocą FES'a mogę zrobić test przepływki ?