Nie nie, nasza srebrna strzała nie ma ramek :P Więc ktoś iny :)
Printable View
Nie nie, nasza srebrna strzała nie ma ramek :P Więc ktoś iny :)
rain czyżbyś miał konkurencję na powiacie? Widziałem dobrze... DDZ, srebrna i wielki spoiler z tyłu ;) o godz 14:30 -Choć GosiaW widziała na tej samej trasie wczoraj podobną ale na DGL-owskich blachach- ale dam łapkę uciąć że to były DDZ-ty.
Nooo jest chociażby piotrekV6, który ma taką samą jak moja na DDZ, tyle że 2.5 V6 :P
No ale nikogo innego z DDZ nie kojarzę ze spojlerem. No i napewno na DK5 sie nie zapuszczam, ani właścicielka ;)
Czytałem tu na forum, że ludziskom z forum ramki klubowe kradną...
Dzisiaj widziana 147 na klubowych ramkach na podworku przy Jednosci Narodowej DW 403MH
czyzby po sasiedzku czy goscinne wystepy :P ?
pzdr
:)Dzieki BARUS 91 to bylem ja:) Pozdrawiam:)
a ja pozdrawiam kierowcę czarnej 156 kombi DOA... w siechnicach na wiadukcie chyba 14.10.2011 wieczorem. masz szczęście że żyjesz a za taki numer powinni ci zabrać prawko!!! wyprzedzanie na podwójnej ciągłej przed samym wzniesieniem a z przeciwka z za widuktu auto wyjechało i na milimetry się zmieściłeś, a gdyby tam były dzieci i nie zdążyłbyś się schować???!!! brak słów żeby cię określić!!!
dziś widziana w Opolu, koło Amfiteatru srebrna 159 "death". :-)
Ciemna 166 z ramkami na tablicach DZA dziś wieczorem pod Magnolią. Kierowca zajęty podziwianiem wnętrza więc łapki nie widział :) A tak przy okazji to pod Mongolia sporo Alf dzisiaj stało :D