Piotrek 52 zł TRW :D
Printable View
Piotrek 52 zł TRW :D
To ja kupuję Uno, przynajmniej części będę miał tańsze :P
Hahaha ceny części do tego samochodu ciągle mnie zaskakują. Odezwę się o to w przyszłym tygodniu, bo teraz to i tak nie będę miał kiedy tego zrobić. Chociaż nie wiem czy dam radę sam to wymienić.....tam jest tyle elektroniki napchane przy tych hamulcach :D hahahahahhahahaha
Seba sprawdź mi jeszcze cenę filtra kabinowego VW transporter i tylne sprężyny T5 2005 rok 1,9 tdi 105KM daj mi do tego dobry rabat i masz stałego klienta :D
witam kolegów wruciłem po ponad roku jest znowu alfa 156 tylko że z silnikiem 2.5 v6 może ktoś mnie jeszcze pamięta pochodzę z Włocławka na imię mam Łukasz jeżdiłem 156 1.8 TS z 2001 roku
Witamy :) choć ja niestety nie kojarzę (nie znam jeszcze) ale mam nadzieję, że będzie okazja sie poznac.
Z Wloclawka po nick'u kojarze tylko, oczywsicie Piotrka_ i Criss'a :) No ale mam nadzieje ze bedziesz bardziej aktywny niz bierny i poznamy CIe lepiej :) Pzdr
Pany może ktoś chce fele do Alfy :)
http://allegro.pl/felgi-alfa-romeo-1...704202687.html
Z cena się dogadamy :)
A i Alfa też idzie pod młotek :)
6 200 na stalowych felgach :)
Ja wczoraj wracając z Płocka dostałem pamiątkę,wyprzedzając "muła" na wyszogrodzkiej straciłem 400 zeta, i dostałem 10 pkt.boli jak cholera:(