-
A ostatnio na niedzielnym nikt nie chciał. Będę miał na następnym bo mi jeszcze z tego co pamiętam zostały to się zgłoś do mnie.
- - - Updated - - -
Oczywiście dotyczy to wszystkich spotowiczów - jeśli ktoś będzie chciał wrzucać za szyby AR wizytówki to zgłaszać się na spotach do mnie albo do Mariano.
-
Tego się nie spodziewałem. Widać że kolor pospolity :D
Sent from my RM-821_eu_poland_325 using Board Express
-
Dzisiaj spotkalem fajna 159 i mowię "a podjadę i dam jej wizytówkę" niestety pani ktora siedziala w srodku nie chciala, nawet nie opuściła szyby :(
-
Pewnie nastraszyłeś ;)
- - - Updated - - -
P.S. Zaktualizowałem trochę albumy ze zdjęciami na FB.
-
Czy któryś z kolegów ma zamontowaną rozpórkę kielichów ? Pytanie raczej do posiadaczy modelu 156 .Chciałbym taką rozpórkę sobie zrobić,a korzystając ze spota chciałbym połączyć przyjemne z pożytecznym i ów rozpórkę zmierzyć i rozrysować.
-
przy nastepnym zlocie przypomnę, jeżeli będę w stanie przyjechać, gdyż mam urodziny 6kwietnia ;o :P
-
No to przyjechać musisz z cukierkami ;)
-
mam też taką nadzieje, że nie będę leczył kaca w niedziele, bo chętnie się z wami spotkam na słoneczku( MAM NADZIEJE ! ) :)
-
Oj żebyś maił rację bo już mam dość tej zimy w tym roku.
-
znacie jakąś tanią firmę kurierską która prześle komplet felg 17 z oponami? I ile coś takiego może kosztować? łączna waga będzie 90kg w przybliżeniu i rozmiary 65x65x100 wysokość. Czy lepiej wysyłać pojedyńczo z wagą ok. 23kg i wymiarem 65x65x25 ?