-
Pewnie tego nie przeczyta, (chociaż kto wie:) ) ale serdecznie pozdrawiam tajemniczego motocyklistę rej. SBE z którym ścigałam się dziś na drodze między Tychami a Katowicami.
Raaaany, ale daliśmy czadu! Wczesne niedzielne popołudnie, droga pusta, miśków brak... i było jak zwykle, na prostej odchodził szybko, ale na łukach, których trochę na tej trasie jest- Bella wszystko nadrabiała:dance3:i tak do samych Tychów, zajęło nam to może 7 minut:)
Oczywiście było to bardzo nierozsądne z naszej strony ale very, very exciting:girl_wacko:
Poza tym trochę wzrosło mi średnie spalanie:)
Na światłach przed Tychami zatrzymał się, odwrócił i niestety przez kask nie mogłam widzeć jego miny:D ale pięknie się pozdrowiliśmy i każdy pojechał w swoją stronę:)
-
Pozdrawiam Panią w czerwonej 147 (odmachane), kolegów: w czarnej 166 (machnął pierwszy:D) i czarnej 164 (odmachane) mijanych w sobotę i niedzielę w Jawiszowicach!
Normalnie tyle osób w ciągu dwóch dni mi jeszcze nigdy nie machało.
-
Jeśli to ktoś stąd (nie dostrzegłem ramek, ale były podobne) to pozdrawiam kierowcę grafitowej 166 2.4 spotkanej dziś na Korfantego w Zabrzu. Tak się zaaferowałem spotkaniem bliźniaczki, że mało nie wjechałem pod rovera :)
-
Pozdrawiam właściciela AR 166 KOL***** zaparkowana przy krowoderskich zuchów, naklejka alfaholicy na błotniku, z tyłu na klapie alfaclub.pl
-
Pozdrawiam czarną 'Julkę' na rej. SB widzianą dziś ok. 15-16 na ul. Krakowskiej w Nowym Sączu :)
-
Pania w czerwonej Gtv na SZ XXXXX w chorzowie na wysokosci teatru rozrywki miło tak widziec 2 Gtv-ki na drodze
-
Pozdrawiam czerwoną 156 z czarnymi felgami skręcającą z Wybickiego w Łokietka o 07.40.
-
Pozdrowienia dla posiadacza 156 1.9 16V (po lifcie wnętrza) na blachach KCH, któremu dziś, a właściwie przed chwilą zostawiłem za szybą wizytówkę Alfaholików pod karczmą w Wygiełzowie:D Może zyskamy nowego klubowicza;)
P.S. Kto może załatwić/sprzedać więcej wizytówek, bo właśnie ostatnią rozdałem:cray:
-
No właśnie też potrzebuje wizytówek zakupić bo rozdałem wszystko za wycieraczki :(
I pozdrawiam dzisiejszego kierowce jakiegoś nowszego Forda Mondeo w dieslu który biedny nie umiał mi uciec i dał sobie siana, po czym zaczeło spod jego kół wylatywać coś w kształcie steropianiu i skręcił nagle gdzieś w prawo... po czym zobaczyłem ciekawą ryse na przednim zderzaku z lewej tam gdzie dostałem tym czymś białym.
-
Pozdrawiam kierownika ?granatowej? 146 1.4 TS na blachach SB. Coż takie zdziwienie gdy instruktor L macha?:D Masz ramki to macham ok. 13:30 (wyjazd z Andersa na Żywiecką) :D