-
Ja mam świetnego mechanika w Nowej Wsi na Osiedlu 6 Marca, autobusem 16 sobie dojedziesz.
Zawsze zajmował się wszystkimi moimi samochodami, a przy okazji też samochodami większości rodziny i zawsze byłem bardzo zadowolony. Nie naciąga i nie kombinuje, naprawdę zna się na rzeczy i po prostu lubi samochody.
Nie ma też podejścia na zasadzie "Alfa Romeo - kijem tego nie tknę", wręcz przeciwnie, ma pod swoją opieką kilka 156 i ogólnie chwali te samochody.
Tu masz numer: 606 191 787 (Jacek)
Pozdrawiam!
-
Mam takie pytanko czy ktoś z grudziądza miałby pożyczć na sprawdzenie czujnik ciśnienia doładowania do alfy 156 2.4 JTD 136KM??
-
Ja swoje Lancie naprawiam w Warlubiu, co prawda naprawiane jest tam wszystko, ale nt. włoszczyzny wiedza jest imo bardzo dobra :)
-
Witajcie, mam takie pytanie a zarazem prośbę czy może ktoś miałby na pożyczenie i sprawdzenie czujnik ciśnienia doładowania do AR 156 2.4 JTD 136KM? Bo mam podejrzenie że jest padnięty ale nie jestem pewny na 100%
-
hej mam do wymiany gumy na drazku stabilizatora i wiem ze jest z tym troche roboty wiecie kto moze nie krecic nosem aby to zrobic ? z gory dzieki
-
Ja wymieniałem rok temu i robiłem to pierwszy raz i wyszło mi około 2-3 godziny dużo roboty nie ma ale najlepiej cały drążek wyciągać i robić na spokojnie na stole:)
Będziesz potrzebował imbusa, klucze nasadkowe i oczkowe i wiertarke z wiertłem:)
-
drazek wyciagnac mozna bez opuszczenia lawy silnika ? bo slyszalem ze tylko tak mozna je wymienic
-
Sorry nie zrozumiałem dokładnie;) myślałem o tylnim stabilizatorze
-
Czy w Grudziądzu jest ktoś kto wymieni mi rozrząd i zregeneruje wariator w AR 147 1.6 TS ?
-
Nie wiem czy ktoś ma blokady, na 99% blokady będą dostępne w ASO fiata. U mechaników pewnie też. Ja zawsze robiłem sobie sam wymiany :D
Co do wariatora, mam jeden zregenerowany w idealnym stanie, jak nówka do odsprzedania.