To jaka może być przyczyna palenia się poduszek ?
Printable View
To jaka może być przyczyna palenia się poduszek ?
Mamy zgadywac ?
Moga byc rozne powody
Kup ten kabelek , podepniesz , poznasz kod bledu i moze bedzie jasniej
Albo popros kogos z okolicy z kabelkiem o podpiecie i ewentualne skasowanie
Chciałbym właśnie sam to skasować, ale się trochę boję. Za jak podłączę ten kabelek to coś uwale. Może da ktoś jakąś instrukcje co gdzie i jak ?
Nic nie "uwalisz"
Każdy kiedyś robił to pierwszy raz :p
Kupujesz kabelek, instalujesz kabelek / sterowniki dolaczone do kabla
Kupujesz/ sciagasz program
Instalujesz go
Podpinasz kabel i odpalasz program
Sprawdzasz bledy i kasujesz je jezeli to mozliwe
Pw ci potem klepne bo z telefonu teraz bazgram
Sorry że się podepnę pod temat, ale nie chce mi się zakładać identycznego. Tak czy inaczej - odbyłem przed chwilą wyjazd wakacyjny do Chorwacji na 3700 km. Autko się sprawiło bez zarzutów - jednak jedyna rzecz, to zapaliła się kontrolka poduszki i dalej się świeći. Kabla nie mam narazie, by sprawdzić. Czy może być to tak, że pasażer z tyłu mocno coś tam nogami grzebał pod moim fotelem? Czy może ja, jak podwyższałem/obniżałem fotel mogłem tą kostkę jakoś odłączyć przez przypadek?
P.S. Auto w warunkach jazdy wybrzezem - to cud. Poprostu rewelka. Wiele czytałem o 156, ale nie do końca temu wierzyłem.
P.P.S. Pozdrowionka dla właściciela AR 156 SW, Srebrnej na ramkach Alfaholików, którego auto stało w m. Podgora niedaleko Makarskiej :)
1. mogło tak być
2. pewnie śmigałeś 8 - fajna droga :-)
jak masz do mnie blisko - w co wątpię skoro do CRO zrobiłeś 3700 ( to albo masz kawałek PL do jazdy , albo jechałeś jakąś trasa turystyczną , albo jechałeś do samego Dubrovnika :-) )
to ci podepnę i zobaczymy co tam
(niestety profil nieuzupełniony o pozycję "skąd" )
Tak, 8 akurat :) Do Dubrovnika z Warszawy i z powrotem :).
A co do tej poduszki, to zauważyłem że się świeci odrazu po viadukcie w Czechach - myśle że faktycznie jakoś tam dotknięte było, mam nadzieje że nie centralka airbag
oo- i profil się "naprawił"
:-)
no ale niestety - za daleko
daj znać w dziale regionalnym - mam nadzieję , że jak i w mojej okolicy i tam znajdziesz forumowicza z kablem i chęcią pomocy za free
Podłączyłem już się pod komputer poduszek i mam błąd taki: (na zdjęciu)Załącznik 109241
Masz uwaloną centralkę, musisz się przyzwyczaić :D
P.S. Pewnie uwaliłeś ją podłączając kabel od Viakena
...(sorry musiałem :D)