i do 14.12 będziesz czekał na te śruby ? a jak tam autko po takiej przygodzie ?Cytat:
Napisał wojtek7551
Printable View
i do 14.12 będziesz czekał na te śruby ? a jak tam autko po takiej przygodzie ?Cytat:
Napisał wojtek7551
Ok, to w takim razie same fele, ino co by nie było że może być tylko jedna :wink: :lol: :lol: :lol:Cytat:
Napisał adamodg
Autko już naprawione :D Jakimś cudem ani nie poszła miska olejowa, ani zawieszenie, ani tarcza, ani hamulce...jednym słowem cud :D Całość kosztowała mnie 70 złotych: 20 za śruby (te długie) od poloneza :D i 50 zeta robocizna. Na szczęście troszeczkę poleciałem poboczem a właściwie rowem i tarcza wbiła się w ziemie. Jedyny uraz Alfki to odprysk lakieru jakieś 4 cm2. Miałem cholerne szczęście bo opona wyleciała na zewnątrz i nie narobiła bajzlu w "środku". Także podsumowując: naprawa- 70 zł...wrażenia- bezcenne :D PozdrawiamCytat:
Napisał adamodg
a ja bym chciala...tak niewiele...nowe zderzaki z GTA nowy lakier i wreszcie koła na zime w ładnych alufelgach...
dziekuje :oops:
Znaczy się mamy się Ciebie spodziewac na spocie w Kraku? :mrgreen:Cytat:
Napisał bija22
Ja bym sobie życzył ze 400koni pod maską. ;) Może byc m5 e39 :)
jak sie uda to zawitam...hihi :mrgreen:
BIMSKI, to nie ten mikołaj, ty musisz napisać do niemieckojęzycznego, no chyba że zmienisz to życzenie na jakąś alfkę :mrgreen:Cytat:
Napisał bimski
Ja bym prosił mikołaja o piękne nowe aluski 17 calowe z nowymi oponkami :DDD , aha i jeszcze V-power do pełna jak można/ też byłem grzeczny/ :twisted:
Jeżeli ktos potrzebuje... Felgi, opony, akumulatory,łancuchy,śruby zwykłe czy tez zabezpieczajace,wycieraczki, co tam jeszcze hmmm... Prostowanie felg, serwis klimatyzacji czy tez zbieznosci to prosze zgłosic sie na spociku... Pozdrawiam.. :wink:
powtarzam do wszystkich - TYLKO JEDNO ŻYCZENIE :!:
TOMAS 156, widze ze musimy sie zakolegować :P bo moja Bella na wiosne zazyczyla sobie nowe kapcioszki :D