Dlaczego ma zainwestować w Niemca? Jego samochód i robi z nim co chce.
Printable View
Dlaczego ma zainwestować w Niemca? Jego samochód i robi z nim co chce.
Dokładnie, jego wóz i bez sensu są jakieś docinki w stylu kolegi Klakierr.
Pokaż jak auto siedzi na tej glebie.
Po prostu ten "styl" nie pasuje do alfy. Takie moje zdanie. Mozna lekko obnizyc, ale gdzies jest umiar... Moje zdanie, jeszcze raz podkresle
Wysłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 4
nie podwoziem nie podwoziem bo do podwozia to jeszcze jest daleka droga.
- - - Updated - - -
a po za tym to jest tylko -55 nic wielkiego.Wysle zdjecia w Piatek bo bede dopiero w domu.
- - - Updated - - -
jednak cos mam na telu Załącznik 109575Załącznik 109576
Eee, jest spoko, wygląda niewiele niżej niż moje -35 :) Moim zdaniem to taka idealna gleba, jak opona jest równo z nadkolem.
bardzo fajnie wygląda, szkoda tylko że miska i wydech w naszych autach tak nisko :/
No nizej nie bedzie juz tylko do kola.Za tydzien do Gdanska przyjade nia do roboty na warsztat i bedzie przerabianie wydechu.troszke pojdzie w gore to bedzie mozliwosc wlozenia nizzego profilu.:p
Spróbowałbym na twoim miejscu jeszcze osłonę metalową pod silnik, ja u siebie dwa razy wgniotlem miskę, jeżdżąc dynamicznie po Łodzi, miałem sporo szczęścia że nic się nie stało poza klepaniem miski, ale jak masz aluminiowa to już gorzej. Będziesz szurał najwyżej osłoną a nie silnikiem
no bede bede robil i dla tego musze podniesc tlumik a nastepnie pojdzie oslona.naszczescie mam blaszaka :D