Nie jestem pewien na 100% ale do wersji po FL stosowane są żarniki typu D1S
Printable View
Nie jestem pewien na 100% ale do wersji po FL stosowane są żarniki typu D1S
Jeden powie D1S drugi D2S inny znów ze h1 a ktoś wyskoczy że R2 :P kolego sprawdzi to bedzie wiedział albo wypowie się ktoś z 166 po FL z xenonem :)
Mikellino, w naszej 156 kiedyś też mrugał prawy reflektor.
Żarówki wymienialiśmy ale nic nie pomogło, poleciała wtedy przetwornica - naprawa ok 80zł.
Czyli raczej nie żarnik.Cytat:
Napisał Mikellino
moninika pewno ma rację.Cytat:
Napisał moninika
moninika, a na czym polega naprawa? widzę że są przeróżnego typy i w różnych cenach przetwornice na allegro.
tutaj masz namiary do naprawy, ten sam gościu chyba nam robił - to było jakiś czas temu, ale z opisu zasady podobne - wysyłasz, wycena, naprawa i z powrotem przetwornica u ciebie.
http://www.allegro.pl/item501498491_...a_naprawa.html
Najpierw zamień palniki żeby się przekonać co padło
Dokładnie tak D1S.Przynajmniej takie są w mojej BELLI!!!Cytat:
Napisał sqadak
Ostatnio wymieniałem u siebie rownież z powodu mrugania jednego z żarników.
Stare były firmy OSRAM,ja kupiłem w inter cars-ie żarniki dedykowane do aut grupy vw :shock: za 514zł/para.Jak narazie wszystko śmiga :D .Ale miałem obawy czy moja BELLA zaakceptuje lekkie zniemczenie!!! :lol:
Dokładnie tak D1S.Przynajmniej takie są w mojej BELLI!!!Cytat:
Napisał sqadak
Ostatnio wymieniałem u siebie rownież z powodu mrugania jednego z żarników.
Stare były firmy OSRAM,ja kupiłem w inter cars-ie żarniki dedykowane do aut grupy vw :shock: za 514zł/para.Jak narazie wszystko śmiga :D .Ale miałem obawy czy moja BELLA zaakceptuje lekkie zniemczenie!!! :lol:
guciump,
ciekawe - rozumiem że jeśli to żarnik to D1S osrama można dostać nowy za około 100zł
skąd u Ciebie taka cena? 514...