rozbierz go i wyczyść, może jest zasyfionyCytat:
Napisał bogusch13
Printable View
rozbierz go i wyczyść, może jest zasyfionyCytat:
Napisał bogusch13
Ten zawór jest nierozbieralny - chociaz niektórzy przecinaja jego metalową opaskę , a potem skręcaja na nowo
Normalna procedura stosowana przez użytkowników Stilo, gdyż u nich z powodu złego umiejscowienia , elektroz. szybko się brudzi i blokuje lub przycina.Cytat:
Maciek-156"]niektórzy przecinaja jego metalową opaskę , a potem skręcaja na nowo
bogusch13Zanim kupisz nowy rozbierz go , wyczyść i naoliw go , później : albo sklej , albo załóż na tą przeciętą opaskę - opaskę skręcaną - tak robią użytkownicy Fiatów stilo
dzięki bardzo...wiecie co?ten czujnik to dziś tak z ciekawości zapytalem w sklepie.jest dostepny salonie fiata i alfa romeo. kosztuje :-) :-) :-)600 zł ....ale nie ma co dziś go rozbiore i sprawdze tak czy jest roznica.
Możecie mi powiedzieć jak wygląda ten zawór?? Jakieś zdjęcie czy coś, albo dokładnie w którym jest miejscu.
Tez prosze o jakies zdjecie :) bo tez mi cos bzyczyyyyy... jak otworze maske.. chyba to samo co wam..Cytat:
Napisał adriano166
EDIT:
Znalezlem w innym temacie, podobny temat + foto KKKLLLIIIKKKNNNIIIJJJ I ZZZOOOBBBAAACCCZZZ
Tez mi to bzyczy to git, tak ma byc :) wylacze silnik i juz nie bzyczy :)