Podrzucić kwiaty w stylu wrc-taxi.
http://youtube.com/watch?v=gtbpdVrUE5A
Printable View
Podrzucić kwiaty w stylu wrc-taxi.
http://youtube.com/watch?v=gtbpdVrUE5A
no właśnie nie wiem jeszcze jak dokładnie to ogarnąć gdyż moja gocha jest raczej osoba nieśmiała i trochę boje się aby nie speszyc jej zbyt dużym tlumem... druga sprawa zaraz po mkniemy w gory bo tam zarezerwowalem 3 dni w hotelu spa...oczywiście za pomoc będą jakieś procenty dla was na imprezę po ;)
No to niech ktoś Ci to podrzuci i odjedzie, efekt fajny a w najważniejszym momencie będziecie sami, ja nie widzę większego problemu.
kombinuje kombinuje i tak wymyśliłem: jak będę w łodzi pierwsze co zostawię komuś kwiaty i szampana, po czym udam się sam z Goska załatwić sobie sprawę z mostem na osobności, krótki spacer po parku, daje cynka do gościa od kwiatów że jedziemy i spotykamy się gdzieś na jakimś placu czy coś ten deseń (najpierw my, później wy się pojawiacie , obstawiacie nas w kółko Alfami (jak ktoś wyżej pisał),stresiku nie będzie gdyż powiem jej że jedziemy na spota ;), ktoś mi poda kwiaty, zrobię swoje (będzie zaskoczona) i teraz o ile się zgodzi :-? druga osoba otworzy szampana razem się napijemy, chwile pogadamy, odwdzięczę się i zmykamy w góry... a wy idziecie opijać nasze magiczne "TAK" Co wy na to? pytanie tylko czy jest szansa na pojawienie się kilku samochodów by zrobić koło?ale to juz pozostawiam wam, niestety nikogo nie znam z tamtego regionu, dobra okazja do poznania się... Wybranka jest równie zagorzałą Alfistką co ja więc powinno się jej spodobać...
I to byłaby ostateczna wersja wydarzeń pod warunkiem że będzie kilka samochodów, jak już wcześniej wspominałem...
Ewentualnie jeżeli będzie potrzeba napiszę na Alfisti Łódź...
Moge wpaść i poryczeć - daj znać na PW detale. Twój scenariusz mi się podoba ale dodałbym trochę dymu i wybuchów....
Jak coś to również chętnie wezme udział!
Wysłane z mojej Nokii 3310
za pomocą Tapatalk 2
Jeżeli zaliczę kolokwium z anatomii to też chętnie wpadnę tylko bym też potrzebował info kiedy o której i mniej więcej jaki plan ;p
Plan taki jak wyżej opisałem, data napewno 16/11/2013 (sobota) w godzinie do dogadania ale nie poźniej niż 15...
sądze że musielibyście się spotkać gdzie razem i wszyscy na tak zwane hura podjechac i otoczyc nas kółkiem jak my bedziemy już stali w umówionym miejscu( czekam tylko na propozycje miejsca bo jak pisałem nie jestem z Łodzi i nie znam miasta.
Ja też postaram się być i czekam na bardziej szczegółowe informacje ;)
zaproponujcie jakaś miejscówkę najlepiej gdzieś w niedalekiej okolicy parku... Będąc w parku zatrzymam się na ul.parkowej , widzę obok jest spory parking przy pasażu(mapy google) ale cholera nie będę się oświadczał na parkingu jak jakiś rumun... chyba że to jedyne miejsce gdzie można wykonać opisany wyżej manewr...