-
UUUUUUU Pany sam śniłem o oklejeniu ICS folią w stylu "szczotex&amalinium"... Dlaczego w 166 nie da rady? Na forum sporo osób kleiło kokpity w swoich AR i ponć byli zadowoleni. Może trza to jakoś odtłuścić przed klejeniem?? Folie 3M są dość mocno cenione jeżeli o oklejenie chodzi...
-
Folia 3m jest bardzo dobra jeśli ktoś umie to zrobić i najlepiej z opalarką w ręku to folia nie ma prawa się odkleić
naklejasz cały element folii bez wycinania otworów itp potem jedziesz opalarką/suszarką i można dociąć otworki a w 166 te plastiki się elegancko ściagają i są relatywnie dość łatwe to wyciągnięcia przez nas więc nie widzę zadnych problemów :)
-
Moja folia była zbyt mało plastyczna, aby ją ukształtować na otworach do przycisków ICS. Pracowałem z opalarką.
-
Może i zadowoleni, ale mnie szlag trafia jak po 2 tyg mi się to odkleja, czzy wystają jakieś kanty z folii.
-
Ja też oklejałem aluminium....i po miesiącu jednak polakierowałem w czrny mat, jak Marek. największy problem był przy zapalniczce i przy wyświetlaczu od zmiany pozycji lewarka. Ale może jak ktos robi to na codzień ...dałby radę.
-
-
camil jest git wg mnie... daje to rade? dlugo to masz?
-
Już ponad rok i wszystko jest ok.
-
na wizualce wygląda to fajnie i moim zdaniem do szarego wnętrza bardzo fajnie leży. próbowałem oklejać to właśnie taką folią (z opalarką) i odpuściłem - na rogach nie daje rady, co innego cieńsze folie, z którymi nie byłoby problemu, ale nie mają strukturki-fakturki
-
Pozwolę sobie na podanie LINKA do Firmy który znalazłem zaraz po zakupie swojej 159 która ,,przeszła na konsoli obicia i otarcia ostrych obrączek czy kluczy,, wybieram się tam bo już zadawałem pytanie .Niestety najważniejsze są teraz nowe oponki :) ale na pewno podzielę się tym jak zrobili na forum http://www.motograff.otwarte24.pl/18...A-HYDROGRAFIKI