To ją sobie w sobotę obejrzę :D.
Printable View
To ją sobie w sobotę obejrzę :D.
Nie oglądaj tylko zakasaj rękawy i pomóż składać :) albo jakieś wiadro części podrzuć :)
Dzisiaj mój szczęśliwy dzień, dzisiaj mój szczęśliwy dzień bo odebrać Alfę jadę se.... ( no dobra więcej nie będę rymował bo cienki w tym jestem ). :)
O, może się zrobi miejsce dla mojej :).
dobre wieści. czekam na więcej info ;)
No i jest już w Łodzi. Ja osobiście podpisuję się całym sobą pod stwierdzeniem że Marcin Fedder Mistrzem jest i tyle. Wielkie dzięki Mistrzu.
Dzięki również Pietereq za wsparcie i pomoc.
Dziękuję również pozostałym forumowiczom.
Kurcze wyszło jakbym Oskara odbierał :)
Alfa już w ciepłym garażu odpoczywa po podróży.
Vaselinho - jutro jadę do tłumikarzy i do tapicera - jeśli u któregoś auto zostawię to musisz jeszcze zaczekać. Jeśli nie będą mieli terminów i auto będzie w moich rękach - w weekend możemy się łapać.
Fajnie, że się udało :) Gratulacje!
Wucio - jeśli potrzebujesz tapicera to napisz na pw. z tego co wiem to znajomy ma kogoś dobrego na miejscu :)
Dzięki, ale już miałem ugadanego człowieka. Wydaje się, że będzie na cacy.
Tylko z wydechem się nie wstrzeliłem i nie zrobili mi wyceny bo straszny kocioł mieli. Jednak chwilę porozmawiałem i mi się marzył lekko mruczący wydech tak żeby V6 tak trochę amerykańskie V8 udawało, ale człowiek od tłumików powiedział że mruczące puchy mają do 150KM i na mojej Alfie to będzie ryczało a nie mruczało.
Macie jakieś wskazówki jak uzyskać efekt miłego bulgoczącego mruczenia ?
Nie prościej zamówić sobie oryginał? :) Ja tak zrobiłem i Alfa mruczy tak, jak powinna :)