Żadna inna (według mnie rzecz jasna) :D
Printable View
a tam żadna
banan , whisky czy jak ją tam zwią też fajne :-)
Ja zmienilem material na skore i jestem zadowolony,mam jasna i tez jestem zadowolony:)Napisz na PW jaki koszt tej czerwonej:)
Mity n/t problemów utrzymania jasnej skóry...Moja ma 135 tyś. km i wygląda prawie jak nówka a czyszczę rzadziej niż by wypadało :D.Załącznik 113164Załącznik 113165
Tylko i wylacznie skora :)
Mam 3cia 159 i poprzednie byly materialowe (czrna i jasna). Jasne materialowe wnetrzen masakra, od jeansow sie brudzi generalnie nie wyglada jak dla mnie dobrze.
Ciemna lepiej ale widac bardziej wytarcia szczegolnie na fotelu kierowcy.
Obecnie skora czarna (przebieg okolo 140 tys) wyglada jak nowa. Jak dla mnie kombi bez wzgledu na kolor ciemne wnetrzene najlepiej skora, sedan gora ciemna jasny srodek najlepiej skora, czerwona skora raczej dla pazura, czarny lakier itd ale to tylko moje zdanie.
ja bym wybral tylko i wylacznie skorke i na pewno czerwona albo bananowa, pozniej jasna chociaz na poczatku chcialem tylko jasna ale ponoc sie bardziej brudzi.Na koncu szukalbym czarnej bo chociaz praktyczny kolor to niemilosiernie musi sie nagrzewac w lecie.Moja czerwoa az tak bardzo sie nie nagrzewa chociaz jak stoi w sloncu to pupsko mozna oparzyc
Ja gdy szukałem AR też myślałem o skórze,ale ktoś mi odradzał bo się nagrzewa,zimą zimno w d.... niewentylowana itp. itd. No i się posłuchałem.. I teraz bardzo żałuję że nie kupiłem egzemplarza ze skórą,bo ta tkanina jest tak irytująca.. ciągle czymś obłazi i dosyć szybko się brudzi. Wkrótce i moja Bella będzie miała skórę we wnętrzu :)