Na co narzeka na brak miejsca? Czy na to,że nie ma drzwi z tyłu ?
Printable View
Ja mam 3D i jest mi wygodniej z tylu jak z przodu i jak kogos wioze to nie raz slyszalem opinie, ze "oo jak tu wygodnie !"... W dluzszych podrozach minusem jest, ze nie otworzysz sobie okienka... Samo wsiadanie nie jest duzym problemem
Siedzenie u mnie sie przesuwa non stop jedno i drugie, błędów nie zaobserwowałem
Przez 1.5 roku co 2 tygodnie robiłem trasę 550km (2x275) w 5 osób. Jedynym minusem był brak miejsca na bagaże (miałem box na dachu), mało kto narzekał, co ciekawe ludzie przeważnie chcieli siadać po środku .. aż dziw.
Jedyny minus to wsiadanie - no niestety. Ale wszystko do przebolenia.
Po przesiadce na 156 z tą samą ekipą usłyszałem, że w 147 się fajniej na trasie spało bo boczki wygodniejsze :haha:
5 osób z tyłu w 147? Jeszcze nie próbowałem. W sumie na sylwestra chcemy jechać ekipą 5-osobową w góry i myślałem na dwa samochody bo u mnie będzie ciasno.
Moim zdaniem 4 osoby jest optymalne dla 147.
No brak tylnich drzwi
3 z tyłu 2 z przodu :haha:
Wiesz wygody jak w 4 osoby nie było ;) ale nikt złego słowa na to nie powiedział ;)
w 4 osoby zrobiłem 10 dniowe wczasy nad Balatonem na Węgrzech, z całym bagażem z boxa dachowego przepakowanym do środka - kiedy ten postanowił odpaść z dachu ;) Było ciasno - ale daliśmy rade
ja mam 3D i powiem Ci szczerze, ze 4 osoby to maks;)