IMO całka, nie warto robić.
A jeśli dużo w nią zainwestowałeś to kup drugą zajechaną ale ze zdrowymi blachami i poprzekładaj wszystko co zużyte, kumpel tak zrobił z Leonem po dachowaniu.
Printable View
IMO całka, nie warto robić.
A jeśli dużo w nią zainwestowałeś to kup drugą zajechaną ale ze zdrowymi blachami i poprzekładaj wszystko co zużyte, kumpel tak zrobił z Leonem po dachowaniu.
z czego te golfy robią? :O ja bym sprzedał wrak i kupił golfa ;)
widze ze nie dajecie szans alfie wgl,ja tam bede o nia o walczyl bo to super egzemplarz i wiem jak wyglada pod kontem mechanicznym i zewnetrznym,idzie ja zrobic bu byla prawie jak nowa,a co do kupna to niewiem na co trawie a ten samochod juz mam sprawdzony i pewny :)
silnik opdla i elektryka dziala :) a to juz duzo.podluznice sie okaze jak wygladaja
Nie takie auta blacharze robią. Cały przód do wymiany i będziesz śmigać... Po zdjęciu pogniecionych el dopiero sie okaże co i jak. Głowa do góry kolego. Czesci do przedliftowych 147 sporo po szrotach. Zrobić zrobisz tylko pytanie za ile $$$...
NO wkoncu jakis optymista :) alfa bedzie ucieta przed kielichami i doklejona ;) musze ją zrobic ;p
Nie zapomnij wkleić fotek po zabiegu. Jak blacharz kumaty to będzie git. Szkoda auta na żyletki skoro mówisz że mechanicznie super i skoro robisz je dla siebie to pozostaje tylko powodzenia życzyć...
Nie takie się widziało, połówki cwiarki i nawet Ci cwaniak z miernikiem nie bedzie w stanie ocenić czy to bylo cos robione czy nie...blacharza magika z ramą na sprawdzenie punktów i gicior , teraz nie ma pier*olenia z szpachlą , pierdolni*ty błotnik , czy tam bok , to jest wspawywane i już