Grartlacje showtime, felgi pierwsza klasa :wink:
Pozdr. Tiga
Printable View
Grartlacje showtime, felgi pierwsza klasa :wink:
Pozdr. Tiga
Piękne, naprawde zazdroszcze, widze, że chyba chcesz zrobić 501 egzemplarz z serii 500 ;D
to jest to. jak już kupywać to takie jakie sobie człowiek wymarzył! gratki i strzelaj foty jak najszybciej :D
gratulacje Kolego :D
tez mam takie w swojej :lol: i oponki 215/40...
powiem szczerze, wyglada super, ale trzeba miec nerwy ze stali zeby jezdzic po naszych drogach na takim kole :!: :evil:
jesli jezdzisz wokol swojego podworka to jeszcze mozna sie na cos takiego porwac, ale jesli duzo podrozujesz po kraju to wspojczuje...
rzeczywiscie to piekny model, najlepszy do 145 :mrgreen: osobiscie podobaja mi sie jeszcze felgi od qv po lifcie, sa chyba jeszcze bardziej unikatowe niz te zendery...
kurcze niesamowite, Pan od ktorego kupilem felgi okazal sie prawdziwym swietym mikolajem :D
otoz postanowilem ze dzis wieczorem bujnę sie do Radomska je odebrac :P zadzwonilem godzinke wczesniej do goscia ze przyjade ;) ale okazalo sie ze nie zdazyl juz podjechac do wulkanizacji zeby zdjac kapcie z felg ;) przyjechalem i powiedzial ze nie dal rady zdjac bo bylo za pozno :D i dostalem felgi z kapciami za 750 zl ;)
oponki 4 x DUNLOP 205/40/16 po 4 mm bieznika ;D
coz za prezent... ;) a felgi juz są u mnie :P
Cóż, w zwiazku ze sprzedażą samochodu felgi chcialbym sprzedac za tyle ile kupilem doliczając koszt paliwa po odbiór, czyli za 800 zł oddam od ręki. Odbior osobisty w Krakowie lub wysylka DPD.
Za 800 zł z oponkami tymi ktore są zalozone. Cena chyba dobra - jacys chetni :(?
Ogłoszenia zamieszczamy w "Bazarze". :evil: