ile wyszło za tą regenerację?
Printable View
za tuleje zwrotnicy obie 100zł. Pod warunkiem, że przywieziesz wyjęte jak ja :)
może ktoś przybliżyć temat tulei z CC na metalowej siatce zamiast pływającej tulei wahacza? Nie za bardzo rozumiem o co tu chodzi, może macie jakieś zdjęcia?
Z tego co czytałem to to, że niby owa tuleja pasuje z cc , jednak jej średnica jest mniejsza niż ori z alfy 166. Dlatego stosuje się na zewnątrz jakąś drobną metalową siatkę, aby zniwelować różnice średnic. Generalnie to chyba cała tajnica tych tulejek.
Czy warto? Różnica w cenach musi być spora.
:beer::beer::beer:
zastąpienie tulei pływającej zwykłą gumą? trochę to bez sensu, bo tuleja gumowa będzie cały czas , powiedzmy w nienaturalnej pozycji.
i co z tego, mam takie cudo od 90 tyś km i jest git. opony nie są ścinane, zbieżność ok. wykonują to w REGUM w pod poznańskim Skórzewie. Polecono mi ten zabieg w ASO Nagórscy. a koszty wymiany to 180 zł za stronę.
Witam.
Panowie czy warto wsadzić taki komplet?
http://allegro.pl/tuleje-poliuretano...333562218.html
Czy dać sobie spokój. Może nie w komplecie tylko poszczególne elementy??Pozdr
Pany, jak dzisiaj zobaczyłem jaki mam luz na sworzniu banana to ,aż się przeraziłem. Cały czas mi te kolo nie daje spokoju no i dzisjaj naginałem brechą wszystko.
Zabieram się do roboty i będę rozbebeszać cały tył. Mam kanał w garażu, ale jest strasznie cisno. Zastanawiam się czy da sie ogarnąć temat na świeżym powietrzu bez kanału? Chce zrzucić całą belke.
Banan tylko trw czy można zaryzykować jakieś delphi czy cuś?