hehe mam to samo :P ale nie chce mi sie teraz tego robić pomimo tego ze raz juz to naprawiłem
Printable View
hehe mam to samo :P ale nie chce mi sie teraz tego robić pomimo tego ze raz juz to naprawiłem
Należysz do tego samego klubu :lol:Cytat:
Napisał FlaY
a gdzie ten kabel się znajduje?
w gumowej osłonie łaczenie klapy z karoseria.
Moze mi ktos napisac jakie kable, od czego, sa w tej gumowej oslonie. Jest ich kilka.
Jedynie domyslam sie ze od otwierania bagaznika, swiatel przeciwmgielnych, oswietlenia talblicy rejestracyjnej. Czy jeszcze od czegos?
Swiatla cofania :wink:
Ja odgrzeję temat! Też miałem zwarę w tylnej klapie. Cyrki były bo nie dało się zgasić silnika jak auto było na światłach i wstecznym :D Z tym się uporałem ale mam problem z wycieraczkami. Gdy światła są zgaszone to wszystko działa normalnie ale gdy je włączę odpalają mi się wycieraczki :/ Ratuję się wyjęciem bezpiecznika ale to jest słabe trochę. Jak ktoś miał podobny problem lub wie gdzie szukać rozwiązania to proszę o podpowiedzi.
Pozdrawiam!
większośc szaleństw z elektryką związana jest ze skrzynka bezpieczników i wszystkimi podłączeniami przewodów do Fuse Boxa
To co proponujesz? Żeby to przejrzeć to chyba piwa w skrzynce zbraknie :/ Bawiliście się tym kiedyś? Jest sens ruszać czy raczej do elektryka się trzeba ruszyć?
Najlepiej odpinać kostki i potraktować je sprejem do styków i zapinać z powrotem.
Zastanawiając się przez chwile to nie może być skrzynka bezpieczników tylko wiązki spięte w kostki od urządzeń elektrycznych do przełączników tam musi robić się zworka