ehh... pomarzyć ..
Printable View
ehh... pomarzyć ..
Kurcze mieć taką stodołe to poprostu rewelacja :shock: :mrgreen:
..pamietacie Niemena . "płonie stodoła płanie aż strach ..." to chyba coś takiego mial na myśli.
mnie sie podoba fotka na ktorej Biale Porsche 356 stoi przed Volvo P440, lub Triumph obok pierwszego prototypowego Citroena 2CV
To poprostu jest dziupla konesera, lub fachowca zlodzieja ktory dzialal od lat 20 po schylek lat 70 zeszlego wieku... hehe tylko tyle mi przychodzi na mysli... Poniewaz prawdziwy koneser mialby takie cacka przynajmniej umyte z 15 letniego kurzu... a te kopy ptakow sa okropne....SZOK ze takie cudenka tak sa zaniedbywane...
Jedno mnie ciekawi dlaczego i skad tam tyle takich autek z roznych krajow. Zaporozec, Fiat 500, Volvo, Saab,Alfa Romeo,Triumph,Lancia,Berlinnetta B4,MINI,Opel GT, Porsche, Merce, Renault R10, i skad tam sie znalazly bolidy F1 z lat 60??
wszystkie autka na portugalskich numerach. ciekawe gdzie to robione było :roll:
Właśnie ta stodoła stoi w Portugalii. Pewien Pan kupił tą stodołę z zamiarem zrobienia tam kurnika. Gdy ją kupił i zdecydował, że chce zrobić tam remont postanowił zabrac sie do rpacy. Gdy otworzył drzwi jego oczom ukazał sie taki właśnie widok. Około 150 oldtimerów.
o ja pitole.... (zawał i pozycja horyzontalna)
http://www.joemonster.org/article/70...-pelna-skarbow
tu jest troszke opisu
stodołe juz mam i 2 alfy . patrola ale takie cacka- hm do emeryturki moze uzbieram!!!
ALE wrazenia niesamowite ! i te piekne starosawne kabrioleciki na drewnianych szprychowych kółeczakch oc- nio i naj ALFY - JADE TAM!!!!!!!!!!!!!!!!