Lusterka podgrzewają się wtedy gdy jest włączone ogrzewanie tylnej szyby. Chyba, że kolega lubi jeździć z ciągle włączonym grzaniem ;)
Printable View
Wujek - 29 stopni pokazuje mi jak go odłączę , więc sprawdz czy nie jest przypadkiem odłączony albo na dole wtyczka mała 2 zielone kable , albo w obudowie lusterka tam też się da odłączyć. Sprawdź bo ja jak odłączyłem to mi tak wskazywało , albo może jest jakieś zwarcie że raz łączy a raz nie . Pozdrawiam :D
mi na początku roku oszukiwał termometr o około +5 stopni. morze brud go zanieczyścił, jak myślicie? teraz w sumie jest ok
Wujek albo ci sie czujnik zepsuł albo kabelki sie odłaczyły, albo masz tak jak ja miałem padł mi panel od klimy.
bobryt mi w zime pokazywało chyba dokładnie, przynajmniej u mojego taty w volvo jak wsiadałem z alfy temp była taka sama co w alfie albo o 1*C wyższa.
Przepraszam, żer odgrzewam stary temat, ale mi też pokazuje -29 stopni. Sprawdzałem połączenie, jest z czujnikiem, wymieniłem panel, i dalej chociaż nieraz pokazuje -26. Czy jest możliwość aby w komputerze był błąd, bo jak był czujnik odłączony to jeździłem autem i (z czystej ciekawości co pokaże ) sprawdziłem temperaturę na zewnątrz.
Już zrobiłem jeden kabelek pękł. Przy okazji zabezpieczyłem inne podczas składania lusterek izolacja kabelków pęka.