Już kilka osób pisało na temat tego warsztatu. Przestrzegali przed wizytą dość mocno.
Printable View
Już kilka osób pisało na temat tego warsztatu. Przestrzegali przed wizytą dość mocno.
Jak już ktoś inny do silnika zaglądnął to zalecam uspokojenie się, pogodzenie ze stratą pieniędzy i zapomnienie o tym 'incydencie'.
a fakturę i zlecenie masz?
sąd pomoże.
Kolego jak sam napisałeś to ASO fiata, a ty masz alfę - ten serwis nie ma autoryzacji na naprawę alf - tu sobie sprawdź:
http://dealerzy.alfaromeo.pl/alfa-romeo#lista-dealerow
Witaj Bocian,
Udowodnić to ja im nie udowodnię,że zalali mi stary olej.Chyba,że oddał bym do eksperta na zbadanie spektrometrem.
Jednak uważam,że nie ma to najmniejszego sensu,bo i tak się wypną a ja będę się pakował w koleje koszta:mad:.
Poza tym po tak spieprzonej wymianie rozrządu nie wierzę,że zalali nowy olej.Po prostu wpisali na fakturze wymianę a kasę wzięli dla siebie cwaniaki!!!!
H im w D.Stracili już jednego bardzo dobrego klienta,ale na tym nie koniec,bo ja na pewno będę odradzał jakiekolwiek naprawy każdemu kogo spotkam:P
- - - Updated - - -
Witam LukaSS,
Mógł byś podać jakiś link gdzie przeczytam opinie o tym pseudo warsztacie?Ja użyłem funkcji "szukaj",ale nic nie znalazłem.
Z góry wielkie dzięki