Widzę sąsiad ma podobny problem co ja ponad rok temu :mrgreen: Jeśli ma tyle przebiegu ile piszesz to po oględzinach nie zastanawiałbym sie zbyt długo.
Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze :wink:
Printable View
Widzę sąsiad ma podobny problem co ja ponad rok temu :mrgreen: Jeśli ma tyle przebiegu ile piszesz to po oględzinach nie zastanawiałbym sie zbyt długo.
Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze :wink:
taaaa, a ja jestem abstynent.Cytat:
Napisał yello
nie wierz w bajki przyjacielu..... czy majac alfe - nie jezdzilbys nia? Policz - auto ma powiedzmy, na upartego, 7000 rocznie pojezdzone. To daje kosmiczne 583 km rocznie. W cuda wierzysz? Nawet glupi wypad z waw nad morze to wiecej km. 135000 to juz jestem sklonny wierzyc :)
I pewnie niebita takze? :>>> i emeryt jezdzilll ech, szkoda slow.
a teraz sprawdz wnikliwie auto, utarguj ile sie da i w droge.
:)Cytat:
Napisał adasco
Uwierz mi niektore basnie sa prawdziwe :))
7 tys rocznie to jest mozliwe szczegolnie w wypadku tego samochodu.
Wlasciwie to on nie ma nawet 35 tylko ok 31.300.
Samochod dlugi czas byl wlasnoscia fiata.
Jakie negatywne skutki nie używania samochodu masz konkretnie na myśli?? Bardzo mnie to interesuje...Cytat:
Napisał Garos
:roll:
Jesli taki cud sie zdazyl (przebieg) to
a) opony powinny byc fabryczne (czyli rok 2003), zimowki tez chyba nie sa tegoroczne?? (jesli sa)
b) widoczna czesc tarczy hamulcowej o ile sie nie myle ma kolor szary (jak sie patrzy na srodkowy rant przez alu) i tez powinna byc fabryczna
c) moja tez byla wlasnoscia fiata :) i ma tez taki przebieg tylko +1 z przodu (czyt miala jak kupowalem ;)
d) skoro jest krajowa to nic tylko skoczyc/zadzwonic do serwisu gdzie byla kupiona i obadac co za faktury do niej maja w kompie..., albo tam gdzie byla ostatnio serwisowana (bo jak rozumiem ksiazka jest)
Dzieki za wszystkie podpowiedzi, plus te od mechanika i powinno byc ok.Cytat:
Napisał tom993
Jeszcze sprawdze na kompie faktyczny przebieg - bo podobno jest taka mozliwosc mimo wszystkich crackow, hackow, i innych cheatow.
sorki , ale nie porównuj sprowadzanych 'igiełek po dziadku z niemiec' :lol: do takiej alfy jaką możesz kupić , czyli krajową , serwisowaną , wiadomego pochodzenia- sam mam taką (tylko afkors z większym przebiegiem) stała w komisie dilerskim AR, jak ja kupowałem to przyjechał właściciel i wszystkiego się o niej dowiedziałem. W przeciągu pół roku przejechałem ponad 10tys km i oprócz czyszczenia turbiny (zapieczona) i zmiany klocków hamulcowych z tyłu nic nie robię. Elektryka wbrew gadania innych normalnie działa.Cytat:
Cytat:
Napisał yello
chocby stan wszystkiego co gumowe. Korozja na wspolpracujacych elementach... i masa innych podobnych powodow.Cytat:
Napisał Damian
ot, nawet plowienie wnetrza - nierownomierne.
Gdyby to była 1.6 BENZYNKA to by jeszcze szło uwierzyć...
kto dopłaca kupe kasy do diesla, po to zeby nawet różnicy ceny pomiędzy benzyniakiem nie wyrównać?
Fiat Auto Poland :lol:Cytat:
Napisał RogerIZ28