W profilu jest 1998r... Do FL to chyba trochę dalego... może FL w tym wypadku znaczy First Line, albo auto należało do Ferdynanda Lipskiego z "Killera" on tam na papierośnicy też miał FL :)
Printable View
W profilu jest 1998r... Do FL to chyba trochę dalego... może FL w tym wypadku znaczy First Line, albo auto należało do Ferdynanda Lipskiego z "Killera" on tam na papierośnicy też miał FL :)
Fl rozumiem face lifting? rok produkcji 98, ale nie wiem czy dobrze myśle, to w 2003 przecież mogła przejsc FL? Bo jesli chodzi o wygląd to przód różni sie od innych z tego rocznika. Jutro wrzuce foto to sami ocenicie, mam nadzieje że nie nadziallem sie znów na auto modyfikowane przez jakiegoś laika.
Nie jest to przypadkiem auto w takim niebieskawym kameleonie? bo widziałem taką do sprzedania auto z przed FL ale przód zmieniony na ten po FL
Jeśli zadbana to czemu nie. Pare osób na tym foru chętnie by nabyła taka chybryde:) Tylko jak szukasz pomocy to posługuj sie oznaczeniem z przed FL bo takie masz bebechy a tylko przod po LF.
Nie jestem wielkim ekspertem ale jestem mądry i tyle wystarczy : > żeby po tym co czytałem już o zawieszeniu, to należy bardzo spokojnie zbadać krok po kroku przyczynę i nie jechać na ustawianie zbieżności kół bez wiedzy co do przyczyny ... bo ponoć ustawienie zbieżności bez zmian w ustawieniu zawieszenia (np. wymiana tulei albo regulacja bodajże wahaczy) nic nie da a może pogorszyć sprawę ... ja bym zaczął od sprawdzenia czy ścięte są opony, następnie na oko sprawdzenie jak stoją koła a później jak nic nie będzie wiadomo, to zapewne wizyta u osoby która zna się na tego typu zawieszeniach
napisz skąd jesteś, w tedy może koledzy z " sąsiedztwa" się też będą trochę angażować, i poszukaj ogarniętego mechaniora - to znaczy takiego co to widział coś więcej niż VW i Ople. Co do tylnego zawiasu to żeby je sprawdzić nie wystarczy łapka i podnośnik - jest tam za dużo klamotów żeby to łatwo i bezbłędnie sprawdzić - ja miałem tak, że przy przejeżdżaniu przez studzienki szarpało tyłem jak bym miał Trolla za sobą - mechanior pod lewarował auto posprawdzał i dla niego było OK. Ale ja się uparłem i rozebrał jedną stronę i okazało się, że do wymiany tuleje w dużym wahaczu. Powtórzę to któryś raz że dałem te wahacze do pod poznańskiego REGUM-u ( wymieniłem jeszcze amortyzatory) i 90tyś spokoju i zero problemów.
Autko z przodu wygląda tak, więc nie wiem co myśleć: Załącznik 116103
Ja sie nic nie moge dopatrzyć, dołączam zdjęcia może wy zobaczycie jakiś problem z oponami, według mnie jest ok.
Załącznik 116102
Załącznik 116101
woj. opolskie, jeśli ktoś sie zna albo kogoś zna prosze pisać tu lub w prywatnej wiadomości.
No to już teraz nie wiem, planowałem jutro podjechać na stacje diagnostyczną sprawdzić amortyzatory itp, a potem ustawić tą zbieżność.
mikell0 ile kosztowała Cie taka usługa? bo co prawda na studzienkach nie odczuwam tego prawie wogóle, ale jak już wjade na jakąś droge typu ~~~~ , to wyraźnie to czuć.
[QUOTE=befriend;1312528]Autko z przodu wygląda tak, więc nie wiem co myśleć: Załącznik 116103
przód zrobiony na ten po FL natomiast całe auto jak jest z 98r to jest przed FL. Z tego co pamiętam z ogłoszenia to było napisane że silnik 136km