-
Tez mi sie tak wydaje, pytanie czy zwichrowane kolo na walku? Czy dupniety walek? Czy tylko cos zle zamontowane? Mial ktos taki przypadek?
Sent from my iPhone
Dodano po 4 minutes:
http://vimeo.com/97468446
Film do nagrania z tego ruszania sie obudowy... Slabo widoczne ale jednak...
Sent from my iPhone
-
Policz ile śrub masz w nią wkręconą- porównamy. Może brakuje dystansu, albo gdzieś masz coś niedokręcone. U mnie wszystko siedzi na sztywno więc nie powiem Ci, czy koło trze o pasek (chyba nie), wiem natomiast, że w poprzednim samochodzie, w którym ta osłona siedziała rolka musiała przycierać o osłonę, bo na osłonie od wewnątrz był wyraźny zarys koła.
Po pierwsze, to coś Ci tam ładnie stuka. Po drugie łapy Ci się trzęsą tak, że nic nie widać xP Po trzecie i ostatnie- nie powinno tak być. Nie chcę być złym wróżbitą, ale u mnie działo się podobnie kiedy jedna rolka stanęła i pasek zaczął ją wykrzywiać. Zdiagnozuj to pilnie, bo żartów nie ma.
-
Jutro rano jade do Darka, obczaimy co sie dzieje.
Sent from my iPhone
-
Jak będziesz u Darka, możesz obczaić moją Bellę ;)
-
Wiec tak po zdjeciu oslony pasek wyraznie "chodzi" po zebatkach i rolkach na boki, okolo 1cm w strone zewnetrzna. Nie mam pojecia co jest przyczyna, dziaiaj bedzie to diagnozowane. Czy ktos mial taki przypadek??
Tytus ogladalem to Twoje cudo. Widze ze masz obnizony fotel kierowcy (bez dystansow) tez bym tak chcial :)
Sent from my iPhone
-
Poważnie? Nie wiedziałem ;P No to popatrzcie z Darkiem jak to jest u mnie zrobione i do dzieła ;)
Względem Twojego problemu niestety nie pomogę- mam za małe doświadczenie z Alfą, a i takiej przygody jeszcze nie miałem.
-
U Ciebie tez pasek lekko chodzi na boki. Delikatna wada paska (rozna grubosc) i tak wlasnie chodzi
Sent from my iPhone
-
No co Ty? To ja dzwonie do Darka.
Grzdylu, Ty mi zaraz kompletny przegląd zrobisz ;)
-
Ponoc tak bywa jak jest nierownej grubosci pasek, u mnie jest bardzo nierownej grubosci :)
Sent from my iPhone
-