-
w 147 mam to w wyposażeniu kolor taki jak całe podświetlenie czyli czerwony, do 159 sam założę na razie się zastanawiam czy kupować ściemniające czy zwykłe kolega w hondzie założył zwykłe za 1zŁ czerwone tylko nie ściemniające (na czym tak szczerze mi nie zależy) i bardzo ładnie to wygląda.
-
widze ze nie czytasz uwaznie,jesli zalozysz zasilanie z lampki to beda gasly powoli i beda sie powoli zaswiecaly po otwarciu drzwi,a jesli zalozysz z zapalniczki to po grzyba Ci ten bajer jesli zaswieci sie jesli dupsko bedziesz mial na siedzeniu i dopiero wkladasz kluczyk,efekt chyba jest najlepszy jesli otwierasz drzwi i widzisz pedaly najlepiej takie ktore maja nakladki ala misiu:)
-
No właśnie, z lampki lepiej :)
Ja bym się nie bał tego, że lampka w podsufitce jest - ostatnio ciągnąłem przewody z lusterka podsufitką i słupkiem do bagażnika i była to banalna robota.
-
ale coś mi się wydaje że nie wszystkie żarówki typu led mogą się przyciemniać a zwykłe żarówki mogą wykazać błędy na lini CAN.
-
nie sadze aby oswietlenie wnetrza bylo na lini CAN,jak kolega ALCES1 pisal ma zwykle ledy
-
tak ledy ale nie zwykłe żarówki, a wdł.mnie ma to wpływ na can, przecież można w ecuscan sprawdzić oświetlenie wnętrza
-
Trzeba będzie sprawdzić - listwa led kosztuje 12zł, więc tragedii nie ma ;)
-
Ja mam niebieskie ledy,ale tylko na przednie dywaniki ,podpięte pod zapalniczkę .Palą się cały czas i wcale nie męczą:)
-
Może ktoś powiedzieć, który kabel jest prądowy, a który minusowy od lampki głównej sufitowej? Robię oświetlenie na nogi, ale nie mam pojęcia w który kabel wpiąć się pod słupkiem "A". Jest tam Masa kabli. Elerna nie bardzo ogarniam.
Wysłane z mojego 5080X przy użyciu Tapatalka