Nie jest to prawda, 2.0 pali srednio ponad litr mniej niz 2.4 i paradoksalnie 0.5L wiecej niz 1.9 (gdzie ten postep?). Natomiast duza zaleta 2.4 jest dzwiek.
Printable View
Nie jest to prawda, 2.0 pali srednio ponad litr mniej niz 2.4 i paradoksalnie 0.5L wiecej niz 1.9 (gdzie ten postep?). Natomiast duza zaleta 2.4 jest dzwiek.
Tu poleciałeś za mocno.Jakość wykonczenia choćby w porównaniu do e90 jest sporo lepsza,a juz mowa ,że hyundai i30 jest lepiej wykończony to gruba przesada.Akurat takim hyundaiem przez chwilę była zainteresowana moja babeczka i na prawde nie wiem gdzie tam jest coś lepiej wykonczone. Konsola 159 to miekki plastik,aluminiowe wykonczenia też są z tych szlachetniejszych.Może miales styczność z jakimiś zmeczonymi egzemplarzami.Sam jako uzytkownik uwazam,że wykonczenie 159 jest akurat jej plusem.
Nie zgodzę sie również,że 159 jest lepsza tylko w kategorii wygląd,prównując do e 90.Miejsca jest więcej,z tyłu dosyć mocno to sie odczuje ( brat ma e90).Komfort jest sporo większy.Nawet mając u siebie obniżone zawieszenie ,według mnie 159 jest bardziej komfortowa od e 90.Bagazniki oba modele mają marne.Plastiki e 90 (bez obrazy) ale wycieraja sie i szybko i w wykonaniu pachną tandetą.
E90 tak na prawdę ma 1 As: mozliwośc kupienia 3.0.No może 2.0 jest troszkę bardziej dynamiczne od 1.9 czy 2.0 alfy. Lubię to auto,bo prowadzi sie godnie i daje frajdę,ale za kasę ,jaką trzeba było wyłozyć w salonie,mozna się rozczarować i to grubo.
Również podczas kupna 159 rozglądałem się za e90 i jeździłem kilkoma egzemplarzami, i potwierdzam słowa Ryby.