3-4 tysiące. Więcej za 146 nie dostaniesz, chyba, że to wypieszczone 2.0 Ti, albo trafisz na frajera. Zresztą doprowadzeni tego, co pokazujesz do normalnego stanu (seria) będzie trochę kosztować.
Printable View
3-4 tysiące. Więcej za 146 nie dostaniesz, chyba, że to wypieszczone 2.0 Ti, albo trafisz na frajera. Zresztą doprowadzeni tego, co pokazujesz do normalnego stanu (seria) będzie trochę kosztować.
Fajne futerko :D
Lampy tył i wydech tragedia. Za 5tyś. może ktoś się skusi na takie auta mam na myśli 145/146 jest ograniczone grono odbiorców większość skłania się ku 156:)
Dlaczego wymieniałeś pasek?
146 w takim stanie to tylko dla fana tuningu a sadze ze raczej większości się to nie będzie podobać.
Sprawdzanie zainteresowania po ilości wejść na aukcję chyba nie da Tobie zbyt dokładnej informacji. Ja na przykład wczoraj spojrzałem, bo pomyślałem: "o kurde, co za wariat wystawia 146 za 10k!". Ale oczywiście życzę Ci, żebyś ją za tyle sprzedał. Może ktoś właśnie takiego egzemplarza szuka.
Co się działo przy lewym przednim błotniku ? Jakaś poważna stłuczka ??
Za 4,5 możesz próbować.
Ojciec niedługo będzie sprzedawał swoją 146 Junior z 2000 roku 1.4 TS z gazem.
Super stan wizualny, techniczny nie gorszy, coś koło 150 tys. km oryginalnego przebiegu i nie liczy, że ktoś da więcej niż 4500 zł.
Raczej Ci się nie zwróci kasa którą wsadziłeś, zdejmij te białe futerka, jak 5k dostaniesz to będzie dobrze.