miałem kayaby bardzo twarde po 2,tyś km zaczeły się pocić :evil:
Printable View
miałem kayaby bardzo twarde po 2,tyś km zaczeły się pocić :evil:
reklamowałeś je? kurcze, to nie za dobrze jak po 2 kkm zaczęły sie "kończyć" ..Cytat:
Napisał pawel olszewski
Tomku, kup Magnetti Marelli tak jak ja mam :D Powinieneś być zadowolony, ale chyba nie w momencie kupna :D
u tej pani co dałeś mi kontakt na allegro są po 315 zł :) dawno temu kupowałeś je?Cytat:
Napisał Majkel
Jak kupywałem Alfe to dostałem z wymienionymi amortyzatorami :) Jedynie teraz sprężyny wymieniam.
aha.. no to niezły farcik :) ja z przodu mam od nowości ale są OK. Tył mi siadł troche ale to wina sprężyn a z tłumieniem mam tak, że jak postoi troche to jak nacisne tył to jest miekki jak by amortyzatorów nie było a utwadrza się po kliku wciśnięciach dopiero - czyli coś jest nie tak. Sprawność na tym co trzęsie też nie wyszła rewelacyjna..Cytat:
Napisał Majkel
amorki kupione - Magneti Marelli
sprężyny - Monroe
jak założe to dam znać jak działają :)
daj znac bo mnie również czeka wymiana amorkow i sprezyn a nie wiem jakie,gdzie i za ile.pozdro
amortyzatory i sprężyny kupiłem u tej osoby z allegro. Jest to sklep w łodzi .. kupiłem poza allegro.. trzeba zadzwonić i powiedzieć co się chce i wysyłają kurierem.
amortyzatory Magneti Marelli - 300zł za sztukę
sprężyny Monroe - 110zł za sztukę
kontakt:
odboje, osłony i poduszki amortyzatorów kupiłem w sklepie Motomax w Radomiu - kolega Phantom71Cytat:
Napisał Majkel
komplet - odboje i osłony goleni na oba amorki - 51zł
poduszki amortyzatorów - 50zł sztuka (warto wymienić jak się amorki zmienia bo stare mogą nie wytrzymać)
kontakt:
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...009/01/164.jpg
razem około 1000zł razem z przesyłką (mowa o tylnych)
to jak zrobisz pokaz fotke bo jestem ciekawy jak bedzie wygladal ,czy za wysoko nie bedzie siedzial.ja kupilem na lato 17 i nie wiem jak bedzie wygladal na nowym zawieszeniu,bo myslalem o sprezynach jamexa -40mm.pozdro