Moja kupiona w Polsce. Przede mną dwóch właścicieli i z tego co widze jeżdżąc ją robili w niej wszystko jak trzeba:)
Printable View
Moja kupiona w Polsce. Przede mną dwóch właścicieli i z tego co widze jeżdżąc ją robili w niej wszystko jak trzeba:)
Jak jestem w kimś po auto i "nie handlarz" który sprzedaje "cioci auto bo ciocia pilnuje wnuka" rzuci taki tekt to nie prowadze dalszych konwersacji :)Cytat:
Napisał fiergloo
spotkałem sie kiedys z przypadkiem że 10 letni opel wyszedł z fabryki z zaciekami na lakierze :)
Mój samochodzik przez pierwsze kilka miesięcy był autem demo jednego z warszawskich dealerów AR. Później kupił go pewien starszy pan (choć autem jeździł syn) a ja kupiłem od niego.
Ot i cała historia.....
Moja Alfa mieszkała w samej stolicy kupiła ją Pani Kasia (tak jest w karcie pojazdu) potem po roku użytkowania przez Panią Kasie kupił ją jakiś facet który jeździł nią 3 lata potem alfa trafiła do mnie pośmigałem nią 2 latka i pare dni temu została oddana do komisu
Moja kupiona była w salonie przez mojego tatuśka, po 5 latach dostałem ją w spadku bo szkoda nam było ją sprzedawać.
Moja przyjechała do mnie z Pomigliano d'Arco pod Neapolem :P via Tarnów gdzie mam przyjaciół u których moge liczyć na wysokie rabaty i kupować auta nie ruszając sie z domu nawet na krok :shock:
moja z włoch trafiła do turasa w berlinie. stamtąd znajomy ojca ją przywiózł i mi sprzedał :mrgreen:
oto pierwsze zdjęcie jak ją ujrzałem :mrgreen:
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2009/01/98.jpg
Dr. Thomas :mrgreen: Tak w papierkach jest napisane. Nie zaglebialem sie w to. Wazne bylo, ze jak na 8 letni samochod byla w swietnym stanie. Wnetrze prawie jak nowe :DCytat:
Napisał QBA
Moja była zakupiona w Lancia Team, przywieziona z Niemiec. Poprzednio jeżdził nią jeden właściciel- pan Kamel
Moja przyjechala z Belgii. Ponad rok jezdzila w Pleszewie a w sierpniu 2008 trafila w moje rece:-)