Dzieki.
Jeszcze jedno pytanko zmieniarka oryginalna nie działa tzn.. nie wysuwa sie magazynek po naciśnięciu przycisku i nie startuje w ics , komunikatów brak ...
Printable View
Dzieki.
Jeszcze jedno pytanko zmieniarka oryginalna nie działa tzn.. nie wysuwa sie magazynek po naciśnięciu przycisku i nie startuje w ics , komunikatów brak ...
Albo rozkręcisz i umiesz naprawić albo wyrzucasz :) ewentulanie ja niesprawnego grata "przyjmę" :)
Marek zrobisz mi z 3 zmieniarek jedna?
I resztę części będziesz mógł zachować plus ci zapłacę
Jak się da to zrobię :)
Jutro zadzwonię i powiem Ci co tam jest nie tak
Zobaczę co jest... może ma ktoś na zbyciu sprawną ewentualnie oddam do naprawy... emulatory jakoś na mnie nie działają... płytka to płytka
Ale czym się różni zapis audio na płytę lub kartę pamięci ?:) tu i tu cyfrowy zapis :) wrzucasz tylko na kartę pamięci utwory zapisane w formacie .wav
wiesz niektorzy lubia po prostu plyty, tak jak inni winyle. ja tez lubie plyty, ale to skakanie plyt na dziurach juz mnie tak doprowadzalo do wscieklosci ze wpadla zmieniarka i nie zaluje. a plytslucham w domu :)
Mam tyle płytek z poprzednich aut ze mi starczy,schowek mam na rękawiczki i skrobacze :> nie wykluczam ze założę emulator ... Kupiłem fure i chce zeby wszystko działąło ..
Narazie mam defekt kolana a do zrobienia jeszcze kilka żeczy (siłownik centralnego w drzwiach kierowcy,nie otwiera sie kufer , świeci chek i poduszka , szkrzynia na zimnym przezuca eleganco a na ciepły czasami sie mota miedzy 2 a 3, pod kompa trzeba podpiąć i bedzie widac co jest :>)chodzić mi nie wolno to siedzę na forum i szukam mądrych postów a zmieniarki lubię zawsze chciałem mieć :>