-
przypomniało mi się, że w obudowie tego odbiornika są dwie dziurki, w jednej dioda, a w drugiej przycisk
naciśnij czymś cienkim przycisk i dioda powinna się świecić - jeśli tak, to jest zasilanie, a problem jest raczej w kodowaniu obecnego pilota do tego ustrojstwa; jeśli nie, to musisz najpierw usunąć usterkę i dowiesz się potem, czy będzie pilot kiedykolwiek działał
jak znajdziesz sposób na rozkodowanie tej centralki zdalnego sterowania, to się pochwal :) na pewno jest więcej zainteresowanych :P
-
Nacisnąłem dioda ....brak reakcji. Zdjąłem obudowę lampki i moduł był rozłączony. Ale po podłączeniu i tak dupa i dioda też nie świeci. Ap ropo servisówki nie działają. Kudłaty gdzie szukać wymienionych przez Ciebie bezpieczników????
-
1 załącznik(i)
ściągnąłeś wszystkie pliki? musisz mieć wszystko i odpalasz ten najmniejszy
bezpieczniki są w skrzynce pod deską po stronie kierowcy, ściągasz osłonę, łapiesz za uchwyt na końcu skrzynki, ten z napisem 'pull' i otwierasz
załączam Ci obrazek pokazujący umiejscowienie bezpieczników i przekaźników do centralnego
-
Pliki nie działają. Ale dzięki za wskazanie bezpieczników. Będę kombinował.
Kudłaty wielkie dzięki za cierpliwość. Działa mi ori centralny z pilota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na maxsa wk....rwiony wziąłem drugi pilot (przy zakupie we włoszech dostałem 2 szt.). Zadziałał pewno bateria słaba w tym pierwszym. To tyle. Temat do zamknięcia. Jeszcze raz dzięki.
-
Super! Ciesze sie, ze pomoglem :)
Wysłane z Pentagram Monster za pomocą Tapatalk