Jakby co to mam dwa takie łączniki JGR na przód (jeszcze na gwarancji) do odstąpienia po cenie fabrycznej (po 22 zł + koszt przesyłki).
Printable View
Jakby co to mam dwa takie łączniki JGR na przód (jeszcze na gwarancji) do odstąpienia po cenie fabrycznej (po 22 zł + koszt przesyłki).
dobre sa te JRC czy tam JRG ?
czy reklame robicie komus :P
Czytałem, że sa dobre i dlatego je kupiłem. Niestety za późno je zamówiłem i jak przyszły i dostarczyłem do mechanika to już miałem wymienione (na TRW) i tylko dlatego mogę je aktualnie odsprzedać.
Tak więc opinie mają dobrą, ale lepiej niech się wypowiedzą Ci, którzy używają tych łączników (JGR) już dłuższy czas.
dzieki za rzetelna odpowiedz
:)
jesli nie sa takie zle chetnie je odkupie
Ja mam JGR od roku. Jest OK. Nie wiem ile na nich zrobiłem ;)
Jak chcesz o nich opinii to poczytaj o nich w necie. 3/4 to pozytywne opinie. Tylko jedna rzecz - należałoby też wymienić czy mieć w dobrym stanie gumy stabilizatora.
No to oczywiste, jak stabilizatorlata w rękach to łączniki tego nie zniwelują :) jak ktoś sam robi to koszty zamykają się do 100zł i nawet na piwo zostanie. A wymiana gum daje spokój ba lata raczej.
Wysyłane z mojego Xperia Neo V za pomocą Tapatalk 2
JGR- mega tanie, i dobre :) za cene lemfordera masz 3X JGR, jeżeli jestes w stanie wymienić sam, to wybór jest prosty....
pomoze mi ktos skompletowac na przod
wszystkie rzeczy - laczniki, drazki, koncowki drazkow itp itd
jak to w miare tanie jest to wszystko powymieniam
moze pomysle tez nad wymiana tylu, bo dziwnie podskakuje na wybojach, tak 'zarzuca lekko
zrobi ktos fajna oferte na wszystko ? i nie naciagnie przy okazji
skoro laczniki JGR sa ok ,to moze reszte tez z JGR ?
Z tego co mi wiadomo JGR robi tylko łączniki. Mówiąc wszystkie rzeczy rozumie się wahacze także? Najpierw pojedź do jakiegoś dobrego mechanika, z konkretnym sprzętem aby sprawdził co i jak, a dopiero później zastanawiaj sie co kupić i z jakiej firmy :)