ttp://www.najauto.pl/ogloszenie/435264/alfa-romeo-155-twin-spark/ zobacz ta jest dosc wypasiona 2,0 16v ładne szare skóry jak bym taka w dieslu znalazł już bym ja jechał kupić
Printable View
ttp://www.najauto.pl/ogloszenie/435264/alfa-romeo-155-twin-spark/ zobacz ta jest dosc wypasiona 2,0 16v ładne szare skóry jak bym taka w dieslu znalazł już bym ja jechał kupić
Ta od Alfisty też nie wydaje sie być zła i cena dobra :) fakt że 16V ale to nic ;)
No faktycznie , widziałem takie same fotele w innych modelach ALF ale w 155 jeszcze nie , chyba tylko w jednej 155 Q4Cytat:
Napisał siwy144
no niestety musze jedną alfe sprzedac i wypadło na mniej ekonomiczny silnik :roll:
chodz wczoraj ją wystawiłem z garazu i banan na gębie odrazu :mrgreen: w 146 tego nie ma czegos...
To sprzedaj 146 i juz :)
moim zdaniem warto zobaczyc druga, pierwsza bym odpuscil
co do drugiej to kiedyś spotkałem tego gościa na drodze stał na podoboczu alfa z maską w górze to się zatrzymałem pogadać i już moge powiedzieć że za to jak się wypowiadał o alfie to bym auta nie kupił , mówił mi wtedy że auto na sprzedanie i że jest po generalneym remoncie silnika i tu cytuje "wiadomo alfa po 100 tys. trzeba wszystko zmienić" no ale tak zmienił że auto zgasło na światłach i nie chciało jechać ale środek ma bardzo ładny to fakt
W czarnej, 148 000 km przebiegu i przetarty boczek fotela? Hmmmm.....
Urok tych foteli i tak sa w super stanie. Zreszta bardziej on jest rozerwany zobacz że tam ciało sie nie opiera :)Cytat:
Napisał Wujek