-
2 załącznik(i)
no z tego punktu widzenia to faktycznie latwo sie patrzy na schemat jak juz sie wie co i jak :) dzieki bardzo , na forum jest temat o zalozeniu przekaznika do szyb tyl tylko w temacie jest o zultym przekazniku a ja mam czarny i jeden pin w nim mniej wiedzial bys jak go wpiac bo nie wiem czy robic tak jak tamten jest opisany
Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
Dodano po 8 minutes:
Dodano po 4 minutes:
30 -brazowy
87 - czerwony
85 -czarny
86 -niebiesko czerwony
na pewno ktorys isc przez ten bespiecznik a tamten jest troche inny i nie wiem czy bedzie dobrze
-
jaki opor powinny miec maty podgrzewanych foteli bo podalem +na ten 24 pin i w kostce jest 12v ale fotele nie grzeja w lewym dioda nie swieci a w prawym jaj brak wiec mysle ze jest cos nie tak z matami
-
teraz pora brac sie za fotele :) bo cos nie grzeja i w jednym brak dioby wskazujacej wł. i wył
-
ty znów potrzebujesz pomocy? :)
-
no tak :) moze zdaze przed wyjazdem do pracy ogarnac to bo zonie dupcia marznie :D
-
napiecie w kostkach mam bo robilem tak jak pisales wczesniej , wiec albo maty zle aldo właczniki
-
Może mi ktoś powiedzieć czy brakującą diode wskazującą wł fotela zastąpić inną diodą na 12v i czy jej brak może mieć wpływ na działanie grzania
-
Dioda tylko sygnalizuje zasilanie po wyłączniku. Nic więcej nie robi.
-
-
Uwaga odkopuje.
Czy maty mają jakiś czujnik temperatury? Np czy nie załącza grzania przy powiedzmy plus 20?
Miałem bezpiecznik spalony, który wymieniłem, diody się świecą a nie czuję by fotel się grzał. Stąd te pytanie.
Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka