Jeśli radyjko wyłanczamy i muzykę włanczamy to bądźmy konsekwentni i podłanczajmy telefonik ;)
Printable View
Jeśli radyjko wyłanczamy i muzykę włanczamy to bądźmy konsekwentni i podłanczajmy telefonik ;)
Haha dobre drift-r ;)
Co do Ciebie Lenix.. ja nie mówiłem że mówisz nie prawdę.. stwierdziłem jedynie że u mnie nie działało.. i jak przeczytałem coś o potrzebie przeróbki kabli to olałem temat.. i kupiłem sobie wtedy radio 2DIN.. więc może są jakieś wersje radia starsze/nowsze co tego patentu nie przyjmują..
Choć nie raz łapie mnie sentyment żeby deska wyglądała fabrycznie.. lubiłem to stare radio.. może kiedyś wrócę do oryginału ale CD-MP3 tyle że wyjście na wzmacniacz musiałbym mu dorobić jakoś ;)
EDIT: w sumie to ja miałem radio które miało taką ciemną szarą ramkę wokół wyświetlacza.. może to jest ta różnica wersji..
Było w którymś temacie odnośnie tego w jakim radiu da się wymusić tryb zmieniarki a w jakim nie da się tego zrobić. Jeśli kombinacja ON+SCR nie działa to niewiele da się zrobić i wyjściem jest zakup emulatora zmieniarki. Ja miałem taką sytuację w przypadku fabrycznej nawigacji.
wheeler ja nie wiem :D Zobacz ja mam i standardowe radio i auxa i podłączony wzmacniacz 1000W i skrzynie i do tego BOSE :D można ? Można :D
Wiesz ;) ja wiem że się da wszystko.. ale jakim kosztem.. mówię w moim radiu się nie dało auxa uruchomić.. a tak mam radio ze wszystkim.. wyjście na 4 kanały.. wyjście na subwoofer.. możliwość sterowania z kiery, ekran 2Din z wideo, mp3.. wejście sd, usb.. czytnik dvd.. i mogę podłączyć dowolnej mocy sprzęt..
Może i masz podpięty wzmacniacz z mocą max 1000W a rms pewnie 200-300W w dodatku podpięty pod wtyk hi input.. na szczęście słuchasz pod tym tylko tuby więc masz to gdzieś.. ale ja mam aktywne u mnie wszystkie 4 kanały.. radio nie ma podpiętych głośników, wszystko idzie przez wzmacniacz.. i gdybym podpiął się jak Ty pod hi input to jakość byłaby dobijająca.. są również inne problemy z tym związane np. bzyknięcia we wszystkich głośnikach podczas włączania radia (testowałem w innym aucie).. Krótko mówiąc żeby mieć jakość trzeba mieć dobrą instalację.. czyli "z g*wna bata nie ukręcisz" radio nie ma wyjścia na wzmacniacz i taka prawda..