co tam jest w ogole w tej Kaziemierzy Wielkiej??To moze lepiej byloby u Koziołka Matołka??Ja nie wiem.Narazie mysle nad tym.Jak ustalicie date to ja blizej terminu postaram sie okreslic.Pozdrawiam
Printable View
co tam jest w ogole w tej Kaziemierzy Wielkiej??To moze lepiej byloby u Koziołka Matołka??Ja nie wiem.Narazie mysle nad tym.Jak ustalicie date to ja blizej terminu postaram sie okreslic.Pozdrawiam
Albo lany poniedziałek :D może Chęciny ?:D
Może Szydłów albo Ujazd (Krzyżtopór). Ciekawą opcją jest też chyba zalew Hańcza w Rakowie.
No Krzyżtopór dobra opcja albo Hańcza ale to juz chyba Kieleckie??
dokładnie to Świętokrzyskie ;) ale skoro koledzy z Kielc i okolic rzucili pomysł jako pierwsi to chyba ma to się odbyć na terenie ich województwa , natomiast Kazimierza Wlk. jest trochę daleko jak dla Podkarpacia ,patrząc na mapę to ten Pacanów rzeczywiście jest w odległości w miarę równej od Krakowa , Kielc i Rzeszowa
chodzilo mi ze okolice kielc.Bylem tam i jest fajnie.Dobra niech wymysla cos tzn.gdzie i kiedy to bede myslal nad tym.Mam jeszcze opcje spotu z Tarnowiakami i Jaślakami, a moze znowu Żegocina i NS.Pasuje wiedziec co i jak zeby przemyslec sprawe
Możemy się spotkać w Kielcach np na ECHO i pozniej przejazd może Cedzyna? Albo Właśnie cos podobnego byle by juz nie jezdzic daleko. Przemyślcie faktycznie te Chęciny. Jest gdzie zaparkować, zrobi sie grilla :D Albo kupi sie gotowe parowki :D
My się zawsze spotykamy na galeri Echo i potem jedziemy nsa kadzielnie. mozemy pojechać do jaskini raj albo do ujazdu bądź na Chańcze (nasza Chańcza jest prze ch :D) i potem Szydłów i potem jeszcze gdzies;p
My się zawsze spotykamy na galeri Echo i potem jedziemy nsa kadzielnie. mozemy pojechać do jaskini raj albo do ujazdu bądź na Chańcze (nasza Chańcza jest prze ch :D) i potem Szydłów i potem jeszcze gdzies;p
Read more: http://www.forum.alfaholicy.org/podk...#ixzz2vGfIP9Jq
oooo jaskinia Raj to jest dobra opcja.Kiedys dawno tam bylem.To jest dobra opcja.Fajnie kombinujecie.Musze jeszcze tylko małżonke urobic zeby sie zgodzila.P.S.a istnieje mozliwosc odwiedzenia Liroya??Pozdrawiam