no no włąśnie popatrz ile to człowiek brzydkich słów wymawia jak robi coś przy aucie... u mnie najczęściej dostaje się włochom....''K..wa jak te sk... to wsadziły, nie nie to niemożliwe"...:D:D:D Oj grubo bywa czasami.
Printable View
no no włąśnie popatrz ile to człowiek brzydkich słów wymawia jak robi coś przy aucie... u mnie najczęściej dostaje się włochom....''K..wa jak te sk... to wsadziły, nie nie to niemożliwe"...:D:D:D Oj grubo bywa czasami.
Nooo, ja najwięcej szalałem przy wymianie głowicy:) Za te dwie śruby koło rozrządu to normalnie za genitalia bym na drzewie powiesił... Nawet nie wiedziałem że znam tak brzydkie słowa przy montażu:)
Wiesz Grzybek, było najpierw spojrzeć np. w Biblię Alfistów :P
Może te śrubki tam są na zasadzie dwóch dodatkowych śrub skręcających pokrywę zaworów w NORD - w początkowych wersjach ich nie było i ciekł olej, więc konstruktor zrobił aktualizację konstrukcji i tak sobie funkcjonowały przez cały czas produkcji tego silnika.
Z 3 moich Alfek każda kolejna jest bardziej wkurzająca w serwisowaniu i każda kolejna ma coraz ciaśniej pod maską :)
A po co mi Biblia...?? Leży i czeka na moją chęć do czytania a póki co działam sam:) co nie zmienia faktu że te śruby są... pominę te słowa... dostępne:D