zero2 ile wołasz za radyjko ? też mam już dość wożenia ze sobą 10 płyt CD
Printable View
zero2 ile wołasz za radyjko ? też mam już dość wożenia ze sobą 10 płyt CD
to radyjko już siedzi w mojej Alfie :D ale polecam taką zamianę, wszystko działa bez zarzutów. Gdyby nie to, że się trochę namocowałem z wyciąganiem starego radia (blaszki z jednej strony, które się wciska wkładając jakiś pręcik przez dziurki, były trochę odgięte i musiałem się nagimnastykować) to normalnie plug & play ;)
Podepnę się pod temat.
Na moim radyjku pisze Mp3 ale nie działa. płyty audio działają super... w czym może być problem? może w prędkości nagrywania?
Kolego, mialem podobny problem. Na ten moment robie to tak, ze:
- rozbijam katalogi po plytach - zauwazylem, ze nie moze byc zbyt duzo plikow w jednym katalogu
- konwertuje wszystkie mp3 do CBR = 320kbps
- przy pomocy MP3Tag usuwam wrzystkie ID3 Tagi v2 i zostawiam v1 - a i tak ma problemy z czytaniem nazw (ktos ma jakis pomysl jak to rozwiazac?)
- poniewaz mam w domu tylko Maci, nagrywam plyte pod format Windows (format pod Mac nie dziala)
Dziala dobrze, sprobuj i daj znac.
Mam na sprzedaż oryginalne demontowane z GT radyjko obsługujące mp3. Więcej na priv :-) może komus się przyda :-)
Zrobiłem tak jak mówisz i lipa.
Ale... innym razem przez przypadek nagrałęm płytę z maksymalną prędkością a potem drugą z 4x. Co się okazało? płyta nagrana prędkościa 4x nie działa a ta nagrana z maksymalną śmiga aż miło:D
Jednym słowem... w moim przypadku Mp3 nagrywane z maksymalną prędkością działają a te nagrywane wolno nie.
Nagraj płytkę z maksymalną prędkością i daj znać:)
A macie problem z przewijaniem płyt z nagranymi mp3? U mnie przewija co kilka sekund i jest to dosyć uciążliwe. Przy AudioCD problem nie wystęje, przewija szybko.
Co sekundę nie przewija ale nie jest to raczej problem.