-
damian, radze Ci sie zapytac - nie chce wprowadzac nikogo w blad ale nie jestem pewien czy lozyska nie domawia sie osobno, na swojej dupie sie nauczylem - u mnie ono po prostu wypadalo po wymianie sprzegla i pedal wpadal w podloge i trzeba bylo rzezbe na drodze robic zeby przejechac nastepne 10 km
-
Kolego auto już stoi u mechanika i jak będę wiedział co się stało to dam znać w temacie. Pozdrawiam
-
Valeo ma kompletne sprzeglo wraz z lozyskiem i cena jest dlatego odpowiednia.wiem co kupowalwm. Ale masz racje ze sa sprzedawane nie kompletne sprzegla bez lozyska ale wtedy cena jest nizsza.
-
Prawdopodobnie za cała usterkę odpowiada zerwana półoś w moim przypadku lewa strona. Pozdrawiam
-
to co Ty zes robil ze zerwales polos :D a moze ona po prostu wyszla ze skrzyni, kiedys tak mialem jak zawieche robilem wyszlo i zgrzytalo strasznie przy puszczaniu sprzegla
-
Nic nie zrobiłem może źle to napisałem ze się zerwała ale dokładnie to żabki się starły. Ponoć częsty problem.
-
czy taki częsty...? ilu poza mna jest zaskoczonych? prędzej bym się spodziewał zerwanego przegubu zewn. niż półosi ze skrzyni...polska pany :) mimo to dobrze że nie sprzęgło. SZEROKOŚCI
-
u mnie posypal sie przegub przy skrzyni ale juz jest ok:):)